Sitter i gympasalen i strömbäck och ser på...

Sitter i gympasalen i strömbäck och ser på när mina vänner försöker vara bra, men dom misslyckas-.- annars är de kung här på lägret och vi ska snart gå in på något möte i gläntan:) jag hör av mig senare:) puss<3


Första måndagen på lovet:)

Dagen har i stortsätt sovits bort ;] men efter att jag har lyckats pallra mig upp så har jag även varit ute på en 5km promenad, packat klart för livskraft och dödat lite tid vid datorn :)
Livskraft börjar imrn och jag är sjukligt taggad! De håller till på strömbäcks folkhögskola och är nu över nyår :) De börjar egentligen inte förän kl 4 typ men vi ska in till stan vid 12 ist så jag hinner springa på mellandags rean (a)
Eftersom jag far iväg nu så kommer jag inte blogga så mycket, endast nått kort inlägg nångång :)
Resten av kvällen kommer spenderas så lugnt som möjligt:)
Hörs senare:)
Puss

Annandagjul

Jaa julen är alldeles strax över, de fattas bara en liten grej - måste fira lite med farmor,farfar och granbergs! Ingen jul utan det! Så vi ska fara dit vid 1 för att äta ytterligare lite mer och byta julklappar:) Vi brukar oftast inte byta med granbergs men jag och filip har bestämt att vi ska göra det ändå, vilket inte var nått smart drag för han är nästintill omöjlig att hitta nått bra till, men i år kanske jag har de för de är en sådan present att antingen gillar man den eller så hatar man den ;)
Ajaa ska fara nu, så ska bara bjuda på ett låttips!
de är en gammal men fruktansvärt bra låt!
Secret Service – Oh Susie - Radio Version
puss♥

Juldagen

Dagen efter julafton och vi har besök av sussi, peppe och agnes:)
Vi hade en liten julklapps utdelning då 70% av klapparna var åt agnes (a)
Jag fick själv en jättefin "carpe diem" text som ska hängas upp på väggen :)
Har tagit ett par bilder men bjuder på få, för jag har inte tid eller ork att lägga in fler:)

Jag och ida är inte heelt normala....
Men jag hinner inte skriva mer, ska gå och äta:)
Puss♥

julafton

Jadu då va julafton snart över, ska bara skriva ett kort inlägg :)
Vi har haft jättekul med fika, mat, skratt, spel och julklappsöppning :) Jag har bestämt att inte ta bild på mina julklappar men kan radda upp dom jag minns :) Sen så kommer även en liten bildbomb från kvällen:)
Jag fick;
  • Kamera - Canon powershot A 495, ingen superbra men liten och behändig :)
  • Headset - Urbanears, dom sög... måste byta dom!
  • Massa linnen i olika färger från Gina Tricot och Bik Bok
  • Underställ
  • Smycken - Halsband, armband & örhängen
  • Halsduk
  • Jeans - måste byta, fel storlek
De va typ de jag minns(a) men jag fick mer, hade 20 packet :)

ett löfte är ett löfte!

okej jag lovade att lägga ut någon bild på peircingen, så här kommer en jätte dålig mobil bild...
ta det lugnt, de är bilden som är sne, :)
julia va också jätte söt :)


Imorgon är det julafton, kommer säkert göra någon snabb uppdatering då också :) Men tills dess
GOD JUL :D

jag ska fixa, jag lovar!

btw, bilder från gårdagen kommer ikv, orkar inte fixa de nu ^^

dan före doppardan

jaa de är precis den dagen idag. För mig har dagen spenderats på att städa och baka. Jag och min syster kom på att vi inte hade några pepparkakor, så nu jäser den hemmagjorda degen under bakduken :) Jag har under jäsningstiden städat de två rum jag är mest i, mitt rum och datarummet (de var väldigt behövligt i båda..)  Så nu ska jag alldeles strax kavla ut pepparkaksdegen och sen närmar sig middagen.
Imorgon är det en av mina favoritdagar på året, julafton! Mammas bror och hans familj kommer hit för att fira så då får man äta in princip huuur mycket som helst! Galet goda kakor och mat av alla olika slag finns att välja på - och jag väljer allt. En kraftig vikt ökning är bara att räkna med ;)
Resten av julhelgen kommer se  ut ungefär så här;
  • Juldagen kommer Sussi, Peppe och Agnes hit :)
  • Annandag jul ska vi till farmor&farfar dit även Granbergs kommer :)
Så jag är såklart taggad till 1000!

Ha de kung :)
Puss♥

nu drar viiiiii

Snart är jag och Julia på väg in till stan. Vet typ fortfarande inte riktigt vad vi ska göra, förutom de där med peircingen ;p Men har lovat Ida att föjla med och fixa sista julklappen och har lovat mamma att följa med till polisen för att hämta ut mitt pass :)
Så vi får helt enkelt se vad dagen bjuder på ^^
puss♥

21 December 2010

Fick betygen idag, är sjukligt nöjd! Hade 260p:)
Annars så har vi haft innebandy turnering, mitt lag förlora:( fast då spelade inte jag^^
NÄr jag kom hem från skolan somna jag typ direkt på en hård soffa med en pärm som kudde... 2,5 h senare vakna jag och käka midda, mer har jag väl inte hunnit göra (a)
Imrn far jag och Julia Johansson in till stan för att umgås och gå och göra en percing i naveln :) Ajaa, uppdaterar mer imrn, dagen har inte varit sååå intressant (a)
3 DAGAR KVAR TILL JULAFTON!!!!!! 

Sitter och ser på innebandy turneringen nu...

foto0410 (MMS)

Sitter och ser på innebandy turneringen nu på skolan:) får inte spela själv men har ett bra sällskap som består av lisa och julia:)<3


Jag far till skolan idag fastän jag får va...

Jag far till skolan idag fastän jag får vara ledig. Ville verkligen ha mina betyg idag, och se på innebandy turneringen:) och nu får jag ju säga hejdå till alla + ge amanda hennes julklapp:)


tro?

har jättetråkigt så jag hade tänkt skriva om ett till ämne från min "lista" :) dagens ämne är min tro, och jag vet att de inte är den som kommer näst i kö;n men det är ett ämne som ligger mig varmt om hjärtat och det är få som vet hela sanningen runt just de ämnet:)
Jag kallar mig själv kristen, de har jag gjort hela mitt liv. Men bara för att jag gör det betyder inte det att jag tror på allt som står i bibeln, de betyder inte heller att jag är någon lame brud som gillar att sitta i kyrkan och höra på långtråkiga gudstjänster. Det betyder att jag tror att när jag dör så blir det inte bara svart, jag kommer någonstans, förhoppningsvis till något helt awesome ställe med många fluffiga rosa moln, enhörningar och chokladfontäner! De betyder också att jag tror att vårat liv har en mening, vi finns inte på jorden "bara för att". Jag tror även att om vi vill ha något riktigt, riktigt mycket och ber om det så händer det. Jag tror även att vi har en "skyddsängel", om någon så bör ju jag tro de, har ju som varit med om de mesta..
Det här betyder alltså inte att jag är i kyrkan varje söndag eller att jag ber varje kväll. Jag brukar fara på något som heter Luff som är på vasakyrkan i Umeå. Luff står för Lovsång Undervisning Förbön och Fika. De är en ungdomsträff som är jätterolig på många olika sätt, t.ex. språket i kyrkan är väldigt föryngrat så allt är lättförstått. De är mycke draman och sång vilket jag gillar:)
Så då vet ni lite om mig och min tro iaf:)
Ha de bra, nu ska jag lägga mig och se Skönheten och Odjuret :) Godnatt!:)

missat en heldel!

tjaa, har inte orkat skriva på asaa länga (ovanligt??!) Men ska köra en vanlig skrivning om alla dagar jag har missat:)
for in till stan och gick på stan med Lisa och Johannes. Vi hade jättekul, och vi fixa alla julklappar åt Lisa, + så fick vi läsa boken Kamasutra, och ja, de är nästan ENBART bilder i den ;) Lisa bjöd på midda - SUBWAY fruktansvärt gott! Sen dumpa vi Lisa på busstationen och jag och johannes for på LUFF, hade riktigt kul! Det var jätte många från konfan där, och resten av dom lär man ju träffa på Livskraft över nyår!:) Hursomhelst, när vi skulle fara hem så träffa vi Moa G och Lina W på busstationen och vi satt där och vänta med dom, bussen var 40 min sen p.g.a snöstormen :( Men när vi kom hem så vart det sängen direkt!!
Sov bort nästan hela dagen, vaknade av att min annorlunda syster kom in och hoppade på mig, - " SUSSI OCH AGNES KOMMER!!!!!" De va ba att klä på sig och försöka se så lite äcklig ut som möjligt :) Jag ida och agnes lekte lite i pulkan och sånna saker, leka är kuuul :]
For till backen och åkte med Amanda, Ida och Oskar:) De va as sköna backar! Så vi körde alla som va öppna, Röda, Gröna, Knappen och slutligen Svarta (tekniken). Enligt mig va svarta skönast. I skogskanten va de opistat så de var hur skönt som helst!! På kvällen var jag bara hemma och tog det lugnt, laddade upp för morgondagen helt enkelt.
Sov till kl 9 och fastan hade börjat. Operarade mig senare på dagen, kan lova att jag var hungrig innan allt var klart! Pappa kom och hämtade mig vid halv 12 för vi hade tid kl 12:45. Men eftersom sjukhuset är segast i världen så fick vi komma in vid halv 2.. Väl inne gick allt rätt fort, läkaren kom förbi och snacka, narkosläkaren ( som var en jävulskt skön skåning!!) kom också förbi och förklarade hur allt skulle gå till. Sjuksyrran kom med lugnande och en massa alvedon. Jag fick trippa iväg till operationssalen, bli nersövd och när jag vaknade var jag fruktansvärt trött och hade jätte ont i halsen. Sjuksystern fick lov att ge mig 2 sprutor morfin innan jag sluta gnälla, vilket gjorde min toa-utflykt mycket rolig! fnittrade konstant och hade väldiga problem med balans och annat ;) Men redan vid halv 5 fick jag och pappa packa ihop och fara hem :) Så nu sitter jag här hemma, får bara äta kallt och flytande och har ansträngnings förbud i 2 veckor, vi får se om den saken... (a) Aja ska gå och ta lite alvedon igen:)
PUSSS♥

Det är officiellt, JAG HAR JULLOV!!!!!!

Det är officiellt, JAG HAR JULLOV!!!!!!


förbannad..

såsom rubriken lyder, idag är Hanna arg!

  • Jag är less på alla lärare som lovar mig bättre betyg och ger mig sämre.
  • Jag är less på alla som bara klagar på mig hela tiden.
  • Jag är jävulskt skolless.
  • Jag är less på vänner som sviker.
  • Jag är less på mina krav på mig själv.
  • Jag är less på mina jävla humörsvängingar.
  • Jag är less på att vänta, jämt och ständigt!
  • Jag är less på att "spela" att må bra fastän jag bara vill skrika av smärta
  • Jag är less på att se misslyckande efter misslyckande
  • Jag är less!!!
kokar snart över!

siktar mot toppen!

Måste bara få säga att jag älskar min systerdotter Agnes Bergstedt, världens sötastee!♥


PUSSÄLSKLING(L)

förlåt!

okej på riktigt nu, förlåt men jag har verkligen inte orkat!! De har ändå inte hänt så mycket ^^
Men jag har fått en operations tid på måndag och ska även pierca naveln nästa vecka:)
Går sista skolveckan nu, har 2 dagar kvar - känslan är obeskrivlig!!!!!!
skollessssss

åh just ja, jag har gått luciatåg och sjöng solo. När jag kom hem grät jag för jag var så jävla missnöjd. Var så sjuuukt nervös att de kändes som att jag inte kunde hålla en ända ton... men de kanske kommer bilder från de senare iaf:)
Annars har det väl inte hänt så mycket, fick veta att jag fick VG i både syslöjd och i musik, är nöjd över syslöjds betyget men inte över musik, gjorde ju allt som hon sa att jag skulle göra för att få MVG...
Ajaa nu bju jag på en ego bild, skriver om nästa ämne i min lista och sen säger jag g´natt :)


Nästa ämne är Mina föräldrar

Mina föräldrar heter Maria & Mats Lindfors. Mamma är 43 och pappa 44 år unga:)
Mamma föddes 1967 i umeå och växte upp där med efternamnet Sundquist. Hon bodde där med sina föräldrar och med sin tvillingbror, Lennart. Mamma och Lelle har alltid trivts ihop, av en anlednig - han är cool! Deras föräldrar heter Ulla-Britt och Kjell-Olof men är i dagsläget båda döda.

Pappa därimot växte upp i bullmark med sina föräldrar ( Gun-Britt och Allan Lindfors), och sin äldre syster, Maud. Pappa är en stolt -66:a och har nu nått gubbstadiet.

Mamma och pappa träffades när de var ute och dansade och efter ett bra tag blev de tsm.:) Dom flytta ihop i en lägenhet i Bullmark, för att senare flytta till flera andra ställen, såsom Bispgården, Robertsfors, Fredriksfors m.m för att senare flytta in i pappas farfars hus, har i underbara Gulltjärn. Så nu bor Mamma och Pappa i ett ganska nyrenoverat hus med tre barn, Ida (20 år), Oskar (18 år) och jag då, den ända vettiga, Hanna (15 år). Vi är en väldigt lyckad familj enligt min åsikt, nästan aldrig bråk, vi kommer helt enkelt bara överens bra:)

Ajaa vet inte riktigt vad mer jag ska skriva, så jag ska sluta.
Puss♥



Fredagkväll

Jaa då har mina såkallade vänner farit hem och ensam är jag kvar med min familj :) Men vi har haft jättetrevligt ikväll och enligt mig bör det helt klart göras om!:)
Vi har tragiskt nog gjort läxa en fredagkväll, ingen avancerad sådan,m en vi har bakat apfelstrudel till tyskan:)
Annars har vi bara suttit och pratat om allt mellan himmel och jord, bokstavligen... :) Tack för en helt underbar kväll med grymt mycke skratt!!
Tänkte bjuda på ett par bilder, men annars får ni ha en trevlig kväll:)



Apfelstrudel!!
det blev en hel del fika!!:]

O&O♥

once again... stresss!

Tjaa, är med Amanda nu och Johannes och Julia kommer också senare ikv:) Vi har fått i tyska läxa att baka Apfelschtrudel(?) och bjuda klassen, så nu blir det storbak:)
Annars i helgen har jag bara tänkt vara hemma och julstäda och slå in paket:)
Är asa nervös inför lucia!! ska sjunga solo på julen är här, vers 2.. jag kommer dö.....
Ajaaa kort men intensivt inlägg men jag skriver mer sen :)
puss♥

å juste försökte sätta in denna som header.. saker och ting går inte som planerat...

Ännu en tråkig dag

Blir att beta av ännu ett ämne idag :)
  • Om mig
  • Min första kärlek
  • Mina föräldrar
  • Vad är kärlek?
  • Det här åt jag i dag
  • Min dag
  • Min bästa vän
  • Ett ögonblick
  • Min tro
  • Det här hade jag på mig i dag
  • Mina syskon
  • I min handväska
  • Den här veckan
  • Vad hade jag på mig i dag?
  • Mina drömmar
  • Min första kyss
  • Mitt favoritminne
  • Min favoritfödelsedag
  • Detta ångrar jag
  • Den här månaden
  • Ett annat ögonblick
  • Det här upprör mig
  • Det här får mig att må bättre
  • Det här får mig att gråta
  • En första
  • Mina rädslor
  • Min favoritplats
  • Det här saknar jag
  • Mina ambitioner
  • Ett sista ögonblick

Det som är fet markerat är dagens ämne.

Min första kärlek... Oj säger jag bara! Kärlek till vad? En kärlek som jag minns väl är mitt mjukisdjur, Hubert. Han var en leksaks häst och hade fått från våran riktiga häst, som jag också älskade men inte i närheten av samma sätt! Men första människan jag minns att jag har varit sådär kär i var nog Johannes Stenberg som bor i grannbyn och vi gick till samma dagmamma och har gått i samma klass sedan förskolan! I dags läget är han en fruktansvärt bra vän som jag hoppas att jag håller kontakten med även efter högstadiet! :)
Men det här ämnet var väldigt svårt att skriva om, vet ju som inte riktigt vad jag ska skriva.. (a) Men något jag kan upplysa om är att jag var kär i han till ungefär 2:an, och nu i efterhand har jag fått veta att han var kär i mig från 2:an och några år uppåt ;]
Nämen kärlek är något att grubbla på. Ordet är så fruktansvärt stort! Hmmm....

Puss♥

i just want to fix you..

inget roligt att rapportera idag, dagen har helt enkelt flytit på som vanligt :)
Just därför har jag tänkt använda mig av en lista (förlåt, jag vet att flera redan har den men orkar inte bry mig!) som gör det lättare att blogga på tråkiga dagar, vilket är rätt många i mitt liv. Listan ser ut så här;

  1. Om mig
  2. Min första kärlek
  3. Mina föräldrar
  4. Vad är kärlek?
  5. Det här åt jag i dag
  6. Min dag
  7. Min bästa vän
  8. Ett ögonblick
  9. Min tro
  10. Det här hade jag på mig i dag
  11. Mina syskon
  12. I min handväska
  13. Den här veckan
  14. Vad hade jag på mig i dag?
  15. Mina drömmar
  16. Min första kyss
  17. Mitt favoritminne
  18. Min favoritfödelsedag
  19. Detta ångrar jag
  20. Den här månaden
  21. Ett annat ögonblick
  22. Det här upprör mig
  23. Det här får mig att må bättre
  24. Det här får mig att gråta
  25. En första
  26. Mina rädslor
  27. Min favoritplats
  28. Det här saknar jag
  29. Mina ambitioner
  30. Ett sista ögonblick

Det som är fet markerat är dagens ämne.

Om mig


Jag heter Hanna Maria Lindfors och är 15 år. Jag bor i en liten by som heter Gulltjärn som ligger 3 mil utanför Robertsfors, Sverige. Jag är intresserad av hästar och fotboll, fastän stora delar av min fritid tillbringas framför datorn(a).
Jag är singel och för nuet är det så jag vill ha det.
Jag lyssnar på rätt blandad musik. Det blandas mellan rock, pop, ballader och i stortsätt det mesta förutom "skrikmusik"/jätte hårdrock.
Jag själv tycker att jag har rätt många vänner, men endast några få riktigt nära vänner och nästan ingen vet hela sanningen med mitt liv. Jag gör sällan något för att såra någon, det händer väl hyfsat ofta att jag säger något dumt men det är i 99.9 % av gångerna inget illa menat.
Många uppfattar säkert mig som lite dryg, men jag ser det som att jag är mig själv och ska jag vara helt ärlig tycker jag själv att jag är rätt mogen, nyligen blibit mogen. Jag konfade mig i sommras och jag tror att det lägret hade stort inflytande på mitt liv och jag känner själv att jag värderar saker helt annorluna nu än förr. Nu känns inte fylla och popularitet speciellt viktigt, utan sann lycka, självrespekt och ärlighet är något som fler människor bör sträva efter.
Jag kan erkänna själv att jag har förändrats, men på ett bra sätt! Jag känner bl.a. att jag stör mig på många av mina vänner och det känns många gånger som INGEN förstår mig, klyché? Jag vet!

Jag ska börja gymnasiet nästa höst och har tänkt välja Vård&Omvårdnads programet, och senare har jag tänkt plugga vidare till antingen sjuksköterska eller psykolog. Och jag är taggad, taggad till tusen! Ska bli så fruktansvärt skönt att få börja om på nytt, utan alla fördomar och rykten är så sjuuukt less. Som den fördomen att jag är dum (alltså inte smart), som inte ens är sann, faktum är att jag har bättre betyg än många i min klass! Okej, jag har väl mina studer då inte de brilljantaste orden kommer ut ur min mun, men vem har inte de?
Nää ruggit skönt säger jag bara!

Så där, hoppas ni har fått en uppfattning om vem jag ungefär är, vet att det spåra men ville bara få de ur mitt system. Undrar ni något eller vill veta mer så komentera gärna :)
Puss♥

ny design!

jag har tagit tummen ur arslet och gjort en ny design nu när det är jul och allt:) jag vet att den är slarvigt gjort, ska finputsa sen. ser ni inte den tryck f5 :)
Puss♥

jag önskar jag kunde hjälpa dig...

tjaa, dagen har varit hel chill, har börjat med ett fördjupnings arbete på fysiken som ska vara klart nästa vecka, stress stress stress! Åsså hade vi innebandy på idrotten, hyffsat kul om du frågar mig, synd bara att jag är så sjukt dålig på det! jävla klubbjävlel......
Ajaa nu när jag har kommit hem så har jag fikat och påbörjat kvällens jobb - teknik! Vi ska hitta på en uppfinning som vi ska skissa upp på millimeterspapper och bygga en prototyp. Jag har bestämt mig för att "slå ihop" dammsugaren och moppen, så man kan göra allt i ett. Nu vet jag precis hur jag vill att den ska se ut, måste bara skissa den lite snyggare... Annars har jag lite SO att göra också, har prov på torsdag och jag vill verkligen få bra betyg! För övrigt är det bara 11 skoldagar kvar innan jullovet, förstår du hur liiiite de är?! Är så fruktansvärt skolless, vill bara ha lov - de kommer bli så jävla kul! Har typ planera hela lovet. Ska få in detta;

  • Julafton
  • Jobb (pengar till tjeckien)
  • Livskraft ( ett läger över nyår, är "typ" som ett konfa läger:) )
  • Resa till Tjeckien!! :)
Är sjuuuukt taggad!



Och jaa jag vet att jag säger "ajaa" typ hela tiden, men det är ett väldigt praktiskt ord, tro mig!!

ajaa, ( :] ) ska väl hitta på något, vet bara inte vad än... :)



Puss♥


förlåt!

sorry för en taskig uppdatering, ska inte ens försöka komma på någon ursäkt, har helt enkelt bara inte orkat...
Men det har inte hänt något jätte spännande, bara detta;

Torsdag På morgonen så fick alla elever se en uppvisning av några som hette "feel the flow" dom var helt awesome! Det var en föreläsning blandad med rapp och breakdance. Dom föreläste om människors rätt och om fördomar,inte för att skryta men dom var rätt grym!
Jag och Johannes gick och snacka med en av killarna efteråt, hade jag fått välja så hade jag anlitat honom som ett personligt kramdjur - Så jävla góó!
Sen på kvällen så hade vi öppethus på skolan för att visa föräldrarna vad vi gjort under hösten. Jag började kvällen med att vara uppe i HKn för att baka julgodis att bjuda gästerna på. Där var jag i ca 45 min sen vandrade jag runt bland folkhopen och var jättepopulär - i ett par minuter... Sen var min uppgift att vara engelsk guide vilket innebar att jag bara fick prata engelska, vad de än gällde. Så så smart jag är så gömmer jag mig i musiksalen för att höra på konserten tills jag fick för mycket skuldkänslor och gick till cafét - det var 9:ornas uppgift att hålla i det, damn...
Så jag ställde mig i cafét och snacka engelska med gästerna, hyffsat kul... iaf.... Men saken är att jag inte tål sånt här! Jag blir så fruktansvärt stressad utan anledning. Jag fick lov att gå och dricka flera gånger för jag var nära på att svimma ;s Mamma säger att jag måste lära mig att "andas" bättre... ajaa

Fredag Dagen rullade på som vanligt, börjar göra ett lapptäcke på slöjden :) Henny ringde mig också på eftermiddan och undra om jag ville komma till sävar och sova - Klart jag vill, var ett självklart svar för mig! så jag tar bussen till sävar och sen far vi vidare till stan för att fara på "på vasa". Det var förvånansvärt många konfakompisar där:) ajaa, vi busar och fikar och far hem. Väl hemma i sävar sitter jag, Henny, Astrid och Hennys bror Hugo och flummar och snackar Pokemon stora delar av natten:) vi lägger oss vid 1 och sover sen till halv 12 då Hennys mamma väcker oss:)

Lördagen spenderades stora delar i sävar då jag och Henny blandannat var och såg Astas innebandy match, dom vann med 5-4 :) sen hämtade mamma mig och sen på kvällen gick jag över till Isak för att ta det lugnt och vi såg på filmen Just like heaven, jag älskar den :]

Söndag idag har jag inte gjort något värt alls, bara suttit vid datorn. Jag och oskar såg en hel vrickad film, Fido heter den, se den om du vill få en tankeställare, eller bara en svår analyserad film!
Ajaa nu ska jag typ sova snart för att sedan gå upp till skolan imrn, wieee...



BILDER


Och ja, hans hår var äkta!!


Dom tog upp elever och lärare på scenen,
Ett gott skratt förlänger livet!


stresssss

tjaa blir ett kort onlägg idag, hinner inte skriva så mycket p.g.a har tyskaprov imrn som jag inte har pluggat på...
Men dagen  har varit som vanligt idag. Gick iväg till Patrik efter skolan och inväntade att träningen skulle börja ( vi har börjat ha 1,5 h konditionsträning med fotbollen nu :) )
Träningen var fett dryg men ändå skön på ett sätt^^ Hade typ 1 timma kondition och en halvtimme styrketräning :)

Ajaa kort stressigt inlägg men det är gjort iaf!

pusss♥

RSS 2.0