träning:)

Idag har jag varit in en snabb sväng till stan :) Jag lämnade in min mobil på lagning för en hel del anledningar, lämnade igen extra nyckeln jag hade till Idas lägenhet och handlande med mamma, inte helt fel :) Det är alltid lika chill att handla med mamma för man hitta alltid nått man vill ha, och mamma betalar^^
Så idag har jag inhandlat 2 par skor. Typ converse, men inte äkta, vem bryr sig? Det vart låga varianter, ett par svarta och ett par vita, hel najs:) Köpte även hårfärg, slingor skall det bli igen, tar nog det till helgen...:)
Annars har jag även tränat ikv, fotboll:) sjukligt härligt nu när vi har börjat träna ute igen på konstgräs. Fast det blir ju tyngre med springning och skott m.m men det löser sig nog snart :)
Ajaa, just ja, när jag lämna in min mobil fick jag även en lånemobil, jävla skrutt, kan inte ens ha musik på den!!!:(
här är den;
Fast röd^^
Puss♥

morr

zxfghadturluihgyjrtys!!!!!!! jag är så arg att jag inte ens ska uttala mig...

fitness

Ännu en måndag har passerat och det skulle nog vara svårt att göra den bättre på något sätt!:)
Nog för att jag vaknade stört trött i morse och kravlade bokstavligen ur sängen, så flöt resten av dagen på rätt så bra:)
Ikväll har jag varit på något som kallas Zumba. Det är typ en spansk (?) dans som faktiskt va rätt kul, den hade dock kunnat få vara jobbigare, men kan va skönt att ha någon "avslappnande" träning också :)
Så nu ska jag snart pallra mig iväg för att duscha och sen sova, HÅRT!
Ha en bra kväll folket:)

puss♥

en fet men ändå trevlig helg!

Som rubriken lyder så har inte denna helg varit speciellt nyttig för mina bilringar, men fruktansvärt rolig!!
I fredags så började det med att jag, Johannes och Sixten började träna för floorfiller som är en tradition på våran skola. Den går ut på att vi 9:or ska enskillt eller med någon vän, sätta ihop en dans (korografi, musik m.m) och visa upp för hela skolan, vääldigt roligt....? Men själva träningen va väldigt rolig! Vi har bestämt musik samt kommit på flera steg och sånt, så vi är nöjd!:)
På kvällen for jag och Johannes in till stan och gick runt lite grann. Jag köpte en bok där jag ska skriva "boken om mig", ett arbete vi har på svenskan, och jag köpte även klistermärken att "piffa" upp boken med:]
Sen gick vi till optikern för johannes skulle göra en snabb koll med det här med linserna. Sen drog vi vidare på vasa för att tillbringa kvällen på Luff vilket var sjukligt kul! Pannkakskyrkan va där så vi fick gå ut och ragga folk att komma till vasakyrkan för att få gratis våfflor på våffeldagen :) Så jag fick höra av diverse fyllon att jag var bl.a. söt, snygg och liiite full?! :]
Ajaa, vid 22.00 tiden kom Ida till vasa och vi gick med varandra tillbaka till Idas lägenhet och såg Nyckeln till frihet och sen gick vi och la oss. På lördagen började vi att packa ihop allt i Idas lägenhet. Mamma och Pappa kom in till stan för att hjälpa till och efter ett par timmars slit så var nästan alla Idas kläder, skor, stolar, bokhylla, smycken m.m. ute i en mycket proppfull släpvagn så att på fredag då hon får tillträde till våran lägenhet (jag kan inte förstå att jag säger det där!!!!!) så kan hon flytta det sista själv, lämna över nyckeln till nästa ägare och tillbringa natten på mariehem! Ajaa, när jag kom hem var det bara att börja städa MITT rum samt fixa mig för efter middagen kom Amanda och Julia för att fika, se film och allmänt mysa hemma hos mig, och vi bestämde oss för att vara lite vardags fin, de va så sjukt längesen!! Så jag tillbringade en superhärlig lördag kväll/natt med ännu häligare vänner som sov hos mig och nu på morgonen har vi bara hunnit steka våfflor och äta dom innan mina vänner skulle hem igen, men de gör inget för vi hade kul ändå :) Det måste verkligen göras om, sjuuukt kul!
Nu kommer lite bilder från min helg, så ha det bra,:)
Puss♥

At school...

En kort bloggpaus tog jag för att åter uppladda mina batterier. Har kännt på senaste tiden att jag har typ ingen ork till nånting! Men en härlig helg har jag framför mig som inkluderar Luff, flytt åt Idafilmmys med Julia och Amanda och träning :)
Så även fast detta inlägg blev väldigt kort så hoppas jag att ni kommer få en lika bra helg som mig!:)

Puss♥

hora

Om någon vill såra mig så äre nog genom att kalla mig något sånt! So go a head, ta åt er elelr skaka av er det, men ville bara få det sagt, fyyfan!
Idag är jag ledig p.g.a jag åkte 7-mila igår ist för idag, så de är ju rätt skönt:) Dagen kommer att spenderas framför datorn i chillar possition!:)
Från mig, till er alla,
lev lugnt krigare:)
sommar♥

puss♥

Stört skön låt att somna till <3

Jose Gonzalez – Heartbeats
Just so you know!♥

Bilder från dagen

Gustav Vasa som gick lov att åka med en stav typ hela vägen eftersom staven bröts typ direkt ;)



Vi fika hos Aggan :]

PUSSss♥

Ja med så ska're se ut!

Typ nästan dålig match egentligen av saik, men dom vann och det är huvudsaken! Linköping - Skellefteå var väldigt lika, men aja 3-2 till skelleffteå!!!!:D:D:D:D

7-mila har jag då klarat av idag och det gick rätt bra!:) Åkte på 1 timma och 29 minuter ^^ det va as skönt väder och hade asbra skider så kan inte klaga! Menmen klarade mig iaf egenom loppet med endast en blåsa, på tummen :( Bilder kommer sen, men jag åkta med Gustav Vasa :D

Ha enbra kväll:D
Puss♥

Underbara Lördag

Asså jag är ju så ful! Igår kom jag hem vid halv 11 och låg däckad innan 11... Klockan halv 11 vakna jag imorse, och jag är redan trött!! Vad är felet? Trodde att typ 11 h sömn skulle ge mer..!
Idag har jag och Isak varit ute och gått Gulltjärn - Bäcklia runt, (ca 8 km), vilket var magiskt skönt! Skoter blev det också, en hel del faktiskt! Och Ida kom hem idag också vilket uppskattas! Det är jättetråkigt att vara hemma ensam med mina potatisar.. Hennes Iphone 4 vart stulen igår på Allstar, men någon turk ringde nu ikväll och sa att han hade "hittat" den och ville nu ge tillbaka den. Men han ville inte berätta vart han hittat den förän dom träffades och han gav tillbaka mobilen, så jag sa åt henne att ha med sig vänner, i plural! Blir så jävla förbannad på folk som inte kan hålla fingrarna för sig själva!! Tattarjävlar..
Aja, sitter nu och lyssnar på lite skön musik och har just sett step up 3, rekomenderar den starkt till dem som sett de tidigare filmerna och gillat dem!
Igår var jag hos Isak, vi såg Let´s dance och The Butterfly effect, vilket också är en film som rekomenderas starkt till dom som gillar filmer med twistade slut, ni vet då man inte riktigt vet hur den egentligen slutade för det finns flera olika möjligheter?:) Tyckte att den va skit bra iaf, vilket inte Isak tyckte men,(a)
Imorgon är det 7-mila, fypäst! Meeen det är ändå en tränings möjlighet och ska nog inte träna på kvällen då heller, jag menar 1,5 mil skider räcker väl?
John Blund kommer nog snabbt ikväll, känner mig helt trött, är helt förkyld så vi ser väl hur länge till jag står på benen!
Ha en trevlig lördagskväll folket!:)
Bror är nu i Ghana och ska vara där i 3,5 veckor, kommer sakna honom till 100!
Fastän vi slåss och bråkar sjukligt mycket
så kan man inte älska någon mer än familjen..
Over and Out!

Torsdag, 17 mars 2011

Okej så det här blir ett jätte snabbt inlägg, måste verkligen gå och duscha innan jag lägger mig! Hanna = blää...
Har ridit ikväll, hade en as springig häst så jag har mest bara suttit och bromsat, konstant i 45 minuter..
Ajaa, har även suttit och letat efter lite fusk till nationella provet i kemi (det praktiska) som vi har imorgon :]
Helgen vekar som den blir hyffsat lugn, 7-mila på söndag, annars vet jag inte riktigt, kanske blir Isak imrn kväll, vem vet?
Nää nu sticker nutids Hanna in i duschen eftersom dåtids Hanna var för hungrig för att göra det direkt hon kom hem. Hoppas bara att framtids Hanna inte behöver vakna upp imorgon med tuppkam, för det vore ju onödigt...
Ulrik Munther – Born This Way as bra cover, lyssna!
puss♥

Onsdag vare va?

Kemi är vad jag har spenderat största delen av min dag med. Nationella var det som stod på schemat och det gick käpprätt åt *piiiiip*. Men men, man kan inte vara bäst i allt!^^ För övrigt så håller vi nu på att beställa klass kläder. Robin ska själv designa våran framsida och på baksidan av tröjan har vi skrivit våra namn. Byxorna får man avgöra själv om man vill ha, jag har beställt några där det står lilllindfors på röven :) Till tröjorna har vi bestämt att vi tar klasspengarna till att betala dem så alla får en tröja - taskig ekonomi eller inte :)
Ajaa kvällen kommer bestå av våfflor med glass, grädde och sylt samt skjutsa Oskar till Skellefteå och säga hejdå till han som far nu 3,5 veckor till Ghana för att bygga en flickskola med klassen :) Så vi skippar träningen ikv, är lix förkyld och massa^^
Ajaa, åter till verkligheten, ha de bra!
puss♥


Sitter nu i skellefteå efter en äckel fitt...

Sitter nu i skellefteå efter en äckel fitt match, skellefteå-linköping. Jag ska inte gå in på detaljerna för det är jag alldeles för arg för, men skellefteå förlora 3-4... Fyfan! Aja var här med amanda och allt var jätte kul tills typ sista 30 sekunderna då dom släpper in ett äckel mål... idag har jag och oskar kört skoter och grillat,mys:) nu ska vi och käka, men jag skippa nog det, plånkan strejkar! ha en bättre kväll än jag! Puss


Jag har gått förbi Henrik Schyfferts hus och sett hans barn!

tjatja, sitter nu i ett överklass hem och väntar på att få fara hem, det är våran sista dag här idag:( Överklasshemmet ägs av Eves arbetsgivare, de är dödligt snyggt - ÖVERALLT! Med utsikt till vattnet, en Ipad i fönstret och en MacBook Pro som jag nu sitter och skriver på drar jag slutsatsen att den här familjen har ALLDELENS för mycket pengar^^ Flyget hem går 14.15, det ska faktiskt bli skönt att komma hem. Hur sjukligt kul jag än har haft det här är Gullis ändå väldigt lockande! Grymma, överklass kramar från huvudstaden! Puss!

Sitter nu på bussen hem från voudoutställn...

foto0477p (MMS)

Sitter nu på bussen hem från voudoutställningen, de var helt jävla awesome! Intressant, annorlunda spännande, Jaa jag skulle kunna ge dom komplimanger hela dagen nästan! Annars idag så har vi varit och lunchat med emil och annika. Käkade på ett mexikanskt ställe och åt tacos-mumms<3 nu ska vi handla inför middagen och kvällen spenderas på spelkväll hemma hos eves kompisar, hörde jag något om absolut överens?:D aja ha en bra kväll så hörs vi i morgon:) puss(L)


Tjoho :) klev upp vid halv sju eller något...

Tjoho :) klev upp vid halv sju eller något imorse, åt frukost, glöde mig klar sen bar det av mot eves jobb :) när vi kom dit letade vi upp ett museum Vi bestämde oss att fara på :D gjorde oss klara och började bege oss, och de gick ju bra... Nej helt seriöst de gick verkligen inte bra. Det tog nästan över en timme att ta sig fram :o men när vi väl var framme gick vi runt och kolla:) inte de bästa museet men..hoppas voudo-grejjen är bättre :D iaf, när vi bestämmer oss att åka hem igen, ska jag springa och stoppa bussen... Och de slutar med att jag halkar till i en hundpink-pöl typ, och bussenj kör iväg! Senare åker vi hem slänger oss i soffan, äter mat och bestämmer att eve ska göra en kladdkaka så jag och Isak gick ner på affären och köpte lite smått och gott :D kladdkakan blev riktigt god :) nu has vi just spelat klart nå kortspel ^^ nu blir de kanske å se nånting och sen sova!! :D hade bra allihopa:)!


Hemmakväll - svenskt kvalitetsgodis! Hej ...

Hemmakväll - svenskt kvalitetsgodis! Hej alla glada eller sura eller vad ni nu vill vara på för humör^^ dagen har varit king, spenderade mesta tiden av dagen att gå runt på stan:) hittade ett par jeans för 120 kr :D sen innan vi åkte hem hamna vi på mcdonalds med en mcflurry i handen :] Gött vare kan jag lova! Blev hembakad pizza till middag och det gick ju bara fint;) eller något sånt:] nu blir de att försöka hitta något att se tills jag sommar! Ps: sthlm äger:)


Så logiskt!

Hejhej hallå:) Dagen har spenderats största delen i soffan! Ett TV program som heter pdf the Mao som har samma regissör som Freud anatomi,de är as bra:D Har varit ner på stan en sväng också,köpte lite ringar och ett par örhängen, dom är as söta^^ Nu blir det snart middag, jag hörde något om inbakad fläskfilé, mumms<3 Försöker även lära Isak att lösa kuben,det går långsamt framåt;) Ha en fortsatt bra kväll, vi skulle nog spela partyalias och mysa framför någon film, antingen black swan eller välden:) Puss(L)

Hej alla glada människor som läser dehär...

Hej alla glada människor som läser dehär ;) just i ögonblicket sitter vi och äter godis och lyssnar på knakande golv ^^ ps. Lagomt svart kaffe är godast :]]


Dagens citat; Isak: jag vill ha lagom svar...

Dagens citat; Isak: jag vill ha lagom svart kaffe! Alla: ?


save me?

Okej, så jag hann blogga lite idag ändå^^ Har typ inte kunnat sova inatt, jag har växlat mellan taggning och nervositet nästan hela natten (a) Fattar inte vad som är felet, jag har ju rest fruktansvärt många gånger förrut, men är fortfarande rädd att jag ska glömma allt och massa :]
Ajaa, vi ska snart fara iaf, måste åka lite tidigare för Fanny skulle och jobba så vi åker samtidigt. Vi skulle fara 11.00 härifrån och flyget far typ 15.00 (a)
Nu stänger jag av datorn för att kika lite på vasaloppet :)
En tuff shemale version av mig som robin rita. Me like alot♥
Puss♥


I am a vulcano

Imorgon far jag! Jag far rätt tidigt på morgonen (?) vi far vid 11... Men jag hade tänkt sova så länge som möjligt och duscha och sånt så jag kommer nog inte blogga något imrn, om jag inte gör något mobilbloggande:)
Men det kommer bli askul i huvudstaden och jag ska försöka blogga så ofta jag kan :)
Hade tänkt bjuda på ett par bilder från idag då jag och oskar for ut på en pimpeltur :)








































Vi fick inga napp, men de va ruskit nära!

Har även ladda in en massa ny musik i mobilen så jag ska klara mig:)
Nää måste nog börja packa nu...
Hejdååå :)♥

En intensiv stirrnings tävling pågår med m...

foto0466 (MMS)

En intensiv stirrnings tävling pågår med mitt pimpelspö på mörttjärn. Saker och ting går INTE som planerat..


Nu bär det snart av!




WIIIIIIIIIIIHOOOOOOOOOOO :D

nu är det dax för fredagmys!

Äntligen fredag, den har varit efterlängtad! Har haft fredag typ hela veckan...
Men idag har jag bara myst runt på skolan, sett lite skidor, haft lite slappa lektioner m.m.:) Mamma hämta hem mig tidigt så jag for ut och lunka 5 km, eller vad säger jag, jag sprang ju 5 km...? Men oroa er inte, jag åt hamburgare till lunch och pizza till middag så kalorivärdet har ändå bara stigit idag!:)
Ajaa ikv sticker jag över till grannen för att fortsätta mitt fredagsmys med film och en massa godis, mumms♥
Puss♥

sätt inga sånna tankar i mitt huvud, dom gör mig förvirrad!

Jag och mina vänner asså... De här sa Julia till mig i bussen
J: Du är ju en GILF (Grandma I Like to Fuck)
H: "kikar med en liten ledsen blick.."
J: Jag skoja absolut inte!
H: Aj...

Jaa typiskt samtalsämne, något äckligt, lite för långt, hur kul som helst!:)
Annars idag har jag skrivit tyska prov och jag tror faktiskt att det gick bra:) Har chillat runt en hel del och slapp elevensval, men vi gick till musiken iaf och repa utan musikmaria. Min kråka som Lisa spela in va inte äns lite OK :]
Men men jag bju på den va´:)
Ska iväg och rida ikv också, inte helt fel asså;d
Måste bara också tillägga att jag taggar jävel till Stockholm, far ju dit över sportlovet!:) Fett kul! Men pga Stockholms resan så får jag inte fara någonstans i imrn, förlåt brudar:( Mammas order :( Men dom kommer ha kul utan mig ;D
Ha det bra alla utomjordingar och jordvarelser :)
Puss(L)

kaos i huvudet!

En helt vanlig tisdag är avklarad och jag sitter och försöker att tagga ner åt lite skön musik och lite funderingar på dittan och dattan.
Sista ansökningsdagen idag för gymnasiet, jag som gjorde det första dagen. Betyder det att jag är säker? Njaa... Eller jag vet ju på ett ungefär vad jag vill bli när jag blir stor. En sjuksköterska eller en psykolog. Och därför passar ju programmet Vård och omsorgs programmet väldigt bra! Men ändå är jag lite orolig över saker som,
- Kommer jag trivas i klassen?
- Skulle jag trivas bättre i en klass som inte är lika kvinnodominerande?
- Hur många nära vänner får man i en klass som man inte riktigt trivs i?
typ så...
Men jag vet ju precis vad jag vill göra efter gymnasiet! Planen är att efter gymnasiet ska jag ta ett halvår ledigt till volontärs jobb i Afrika. Jag menar ska man göra det någon gång så är det väl efter gymnasiet? För sen blir det att plugga 3-5 år på universitetet och sen vill jag jobba, här i Sverige! Så livet efter gymnasiet taggar jag sjukligt mycket! Ska bara ta mig igenom dom 3 kommande åren av plugg.. Tur jag har min syster som gått samma linje som kan hjälpa mig när jag inte förstår :)
Ajaa, nu har ni fått insikt i en av dom många funderingarna som cirkulerar i mitt huvud :)
typ ett år sen, lite skillnad på mitt liv...?

Ett litet låttipps innan jag lägger mig för att sova;
Jack Johnson – Better Together
Den är awesome!
Puss♥

RSS 2.0