FREDAG ÄNTLIGEN!

6 pass kvar!! :D
Och nu har Hanna helg, imorgon får jag tillochmed en timmes sovmorgon! Ska på tävling i skellefteå så måste upp vid 06.30-.-
Idag har jag verkligen inte gjort NÅNTING! Kom in vid 10 tiden, duschade, käka frukost och vid 11.00 sov jag - vaknade 15.00 ;d
Ajaa, tagga att vara ledig i 4 dagar? JOTACK!
Somsagt, tävling i helgen, så lördag-söndag går åt till det. På måndag har jag en jävulskt efterlängtad återträff med konfan, ska sova i stan till på tisdag, så då vet ni vad jag ska göra när jag är ledig;)
Nu ska jag gå och dra bort min ansiktsmask, har en liten Hannakväll, då jag är ensam hemma. Hittills har jag tagit en låång dusch med hårinpackning och rakning av benen, och ansiktsmask. Hade även tänkt göra ett fotbad om jag orkar, OCH KÄKA GLASS :]
puss godnatt!

nedräkning

9 pass kvar...

Denna sötnos har nu flyttat in hos oss!

Goo va?:)

Bilder från i Fredags

Tröja från Carlings 60 :-
tröja från Nicole 125 :-
Jeans från Nicole 100:-


så där såg jag ut under stadsresan:) K

Köpte läppstiftet på obs:] närmre bild;
SJukt najs dag, =)

26 juli - 2011

inte mycket ös har hänt idag, jobbade på morgonen till typ 11, sen for jag ut och sprang i 45 min, berättade sträckan för farfar och han trodde att jag hade sprungit ca 9 km så det är ju inte helt dumt!:) sprang med tyson så jag va inte helt själv:]
Ska snart käka middag hos farmor&farfar och efter det blir det och jobba igen -.- MEN endast 6 dagar kvar!! :D
Ikväll kommer nog Oskar hem också. Han har följt med mamma och pappa upp på kebnekaise, men han ville inte med till Norge så han kommer hem till mig!:)
Ha det bra så länge!
puss♥

måste bara få säga..

ATT JAG ÄR SÅ JÄVLA GLAD - JAG HAR BARA 8 ARBETSDAGAR KVAR!!!! :D kanske 7, får se:]

Falla fritt

Som sagt så jobbar jag hela helgen så det händer inte så mycket spännande. Men igår kom Söderströms på middag och vi käka surströmming, fika och surra på till 12 tiden - sen gick trötta Hanna och la sig. Med 5 timmars sömn steg jag upp i morse och sa hejdå till mamma och pappa som for idag. Dom skulle till kebnekaise och sen vidare till norge. Tyvärr så jobbar jag PRECIS hela tiden som dom är borta så inge ös händer här heller, + så är farmor och farfar här-.-... Ajaa. Har jobbat på morgonen och for ut och sprang efter det. Sprang inte så långt, runt Bäcklia bara( ca 5 km) men satsade på att länga ut benen ist. Skillnaden är enorm sen i våras då jag började löpträna, då sprang jag den rundan på 40 min, och nu gör jag det på 30 min!:) Jag vet, jag är cp långsam, men det är stort för mig iaf:)
Nu ska jag duscha och käka frukost, kanske lägger mig och sover någon timme - får se!
puss♥

ps. jag saknar Amanda Lundmark så jävla mycket!!

Sing loud, sing proud!

Helt underbart, jag har varit ledig idag!! :D Spenderade dagen i Umeå med Ida och Mamma :) Vi hann faktiskt inhandla en hel del, bland annat en tröja från Carlings, en tröja från Nicole och ett par jeans från Nicole:) Efter turen på torget gick vi och käka på frasses. Efter det stack vi ut på expo och virra runt, det slutade med att jag köpte 2 krukor till mitt rum och ida köpte ett överkast till sin säng och en tavla. Resten får vi önska oss i julklapp ;]
Efter det var vi runt på de andra billiga affärerna som finns :] men typ rusta, ÖB och så, så vi köpte även en micro och en matta till vardagsrummet:) Bilder och sånt får ni sen, det dampar så jag kan inte lägga in det nu...
Nu i helgen ska jag jobba, inte mycket fritid då alltså. Följande vecka kommer jag vara ensam hemma eftersom mamma, pappa och oskar far upp på kebenekaise (?), hade gärna följt med, men vågar inte fråga om ledigt från Anderssons:] så jag får stanna hemma! jobba jobba jooobbaa!
Men det är fan inte mycket kvar nu! Måste ta mig igenom denna vecka, sen är det en vecka kvar, som inte ens kommer vara hel, eftersom jag har konfa återträff den 1:a augusti och kommer sova i stan så jag kommer inte hem för än den 2:a. Detta säger alltså att jag har 3 jobb-dagar den veckan - och det är MIN SISTA VECKA!!!!!! Hjärtat hoppar över ett slag när jag tänker på det! :D
Nu ska jag kanske se lite TV eller något, och sen sova - måste ju upp 05.40 imrn :/
Ajaa, ha det bra! :)
puss♥

bus eller godis?

Lekte lite idag med smink, slutade typ som emo..
En sminkning som man ska komma ihåg till halloween? Det är väldigt lätt iaf, efter man har lagt basen målar man bara med eyeliner på övre fransraden, och kajal på undre, sen tar man kajalen och målar på läpparna. Börja att måla amorbågen, måla alla konturer och fyll i! Målade sen på ett läppglans för att det inte skulle se så torrt ut!:)

Idag kommer mina tremeningar från stockholm, så ska umgås med dom idag, jobbar ju dock så måste ju ut vid 4 tiden. Menmen, jävlar vad jag tjänar pengar!
Nu ska jag äta nått, typ nå frulle liknade!
puss♥

Kaos morgon!

Jag försov mig i morse, så jävla pinsamt! Dock så har jag typ en magisk klocka i mitt huvud, så jag vaknade igen klockan 06.05, i PANIK! Slängde på mig kläderna och tänkte snabbt ut att det kommer ta för lång tid att cykla, så jag var så smart att jag tog 4-hjulingen, MEEEN glömde kolla benisen! Så efter typ 1 km så fick jag soppa torsk -.-'. I panik springer jag hem (!) och oskar skjutsar upp mig igen, han ba, "men hanna, det finns ju en reservtank?!" Hmm.. men tog mig iaf till jobbet och var bara typ 20 min sen, som tur var hade Anderssons suttit uppe och sett VM finalen igår, så dom hade inte varit så snabb upp heller, så jag verkade inte så sen enligt dom(a) Ajaa, vi fick 2 kalvar i morse så det har varit mycket att stå i som det var, helt sjukt. Under mina 3 veckor hos Urban så fick vi 1 kalv, under 1 vecka hos Anderssons så har vi fått 7 kalvar!! :O Lite skillnad...
Nu ska jag chilla i typ tre timmar, innan jag går ut i lagårn igen. Men tänkte på en rätt kul grej här i veckan, i samband med att kronprinessan Victoria fyllde år.
Min sopsäcks trend artar sig!!
Anledningen till att jag hade på mig en var för att jag skulle städa lagårn med en högtryckstvätt och ville inte bli blöt, och tänkte också att det skulle nog skvätta en del skit också!

17-07-2011

Sprang just Åkullsjön-Långsjön, vilket blir typ 7 km, stannade även av i långsjön och bada, sjukt skönt! Sen sprang jag barfota hem, tro det eller ej så gjorde det inte så värst ont!
Over and Out!

Vecka 28 - check!

tjolahopp tjolahej! Idag är det söndag, vilket betyder att helgen är över. Men har haft en helt underbar helg! Jobbade fredagen, men Henny och Astrid kom ändå, vi fikade i massor, såg film och pratade till typ klockan 4 då vi slocknade i mina sängar ;] Lördagen sov vi nästan bort, men vid 3 tiden pallra vi oss upp och gräddade lite våfflor, med grädde, glass och sylt - och som i  Astas fall, även socker!
Vi tog också en sightseeing runt Gulltjärn, och for och kolla vid stugan - tur vi tog 4-hjulingen:]
Dom for hem vid 8 tiden, och efter det gjorde jag inte så speciellt mycket!:)
Idag ska jag nog bara chilla, pappa hotar med att jag måste ut och plocka snattren -.-' känner inte taggen!
Tyvärr har jag inte tagit några bilder i helgen, men ändå!:D
Hoppas ni har haft en lite skön helg som vi! ;d
puss♥

I ett ögonblick så var solen borta och de vardagliga molnen var här igen..

Å du snälla sol, kom tillbaka ♥

Igår kom amanda hit för att fika och se sverige-japan, riktigt mysit och väldigt efterlängtat! Även fast svergie spelade asdåligt och förlora...
Ajaa, kanske skulle vara med henne idag också, vi hade tänkt bada, men det är ju så kallt :]
Snart är den här veckan över, har bara morgondagen kvar, och då kommer Asta och Henny så jag taggar jävel! :D
Satt och räkna tidigare i veckan och jag har kommit fram till att jag inte är ledig någon helg fram till skolan börjar typ?
Kolla;
  • Nu i helgen kommer Henny och Astrid
  • Nästa helg jobbar jag hela helgen
  • Helgen efter det är det tävling i Skellefteå
  • Helgen efter det far jag på läger
  • Kommer hem i slutet på helgen efter det
  • Helgen efter det läggs all energi på att flytta till lägenheten!
Sjukt va? ;o

Ajaa, nu ska jag fortsätta mitt chilliga liv, kanske lägger mig och sover någon timme? vem vet!
Btw, har ni något bra serietips? Börjar på att ha sett mina favoriter ett par vändor nu... TACK!
puss!

Tisdagen kom med vackert väder!

Känns väldigt bra med tanke på busvädret som var igår:) Igår sov Hanna en heldel, har fått den dåliga vanan att sova någon timme mitt på dagen, men lyckades ändå somna redan 22.00 igår så de kanske är behövligt!
Har även märkt att jag får nog rätt bra med timmar hos Davids också, jobbar ca 5 timmar på morgonen och 3 på kvällen, och jag är lovad samma lön som hos Urban - 80 härliga kronor per timme!

Nu ska jag ut och springa en bit, hade tänkt springa till stugan, vilket blir ca 7 km, så då kan jag bada där och sen kommer mamma och hämta mig:) Jag måste ju hålla igång nu under sommaren om jag ska klara av slutet av säsongen!
puss

jobb jobb jobb...


snart har halva tiden gått, kan inte vänta!

Då va helgen över!

Har aldrig varit så lycklig som i fredags då jag fick helg, men snabbt var lyckan över. Imorgon byter jag lagård (!), till Anderssons så det blir väl lite variation:)
I helgen har jag varit i Villvattnet nästan hela tiden och tävlat. På fredagen var dressyren, gick väl lite halv kasst men klarade ändå kvalet till elit så nästa år då jävlar!! Lördagen var det maraton, gick faktiskt rätt bra. Sanny klarade skrittsträckan, vilket aldrig händer annars! Men Ulrika glömde vägen 2 gånger så vi tappade väl 7 sekunder sammanlagt:/ Ajaa, igår har det varit pressition och vi vann så det var ju kul!:)
Snygg Alerby var där, tönthanna törse inte ens prata med han -.-'
Aja, tidig kvällar nu! Ska upp ungefär halv 6 på morgonen nu så!:)
puss♥

Så här känner hanna sig idag...


är på burträsksvängen och ser på euskefura...

foto0072 (MMS)

är på burträsksvängen och ser på euskefurat!!:)


full vecka

På torsdagkväll for jag, mamma och pappa upp till Piteå, närmare bestämt Lillpite. Helgen spenderades med en massa fotboll, skratt och godis! Vann dock inga matcher, spelade en oavgjord. Men vi förlorade aldrig stort, det va nästan bara 0-1, så - rätt jämt!
Mer orkar jag inte förklara, det var jättekul, det blev en diskution vilket startade största bråket jag tror jag någonsin har haft med mina föräldrar, menmen..
Annars har livet gott tillbaka till det normala - Jobba, äta sova.
Klev upp lite tidigare igår morse och for ut och sprang, mamma skällde ut mig sen eftersom jag är förkyld (a)
Ajaa, sen drog jag och Ulrika till Villvattet för lite träning, tydligen ska jag tävla i helgen? Inget Henny och Astrid alltså... Men fick dock höra att vi kanske skulle bli antagen till landslaget, så nästa år kanske det blir VM i frankrike :D
Idag har jag följt med Isak, Eve, Mattias och Nicklas till Killing för att bada. Det blev en hel del vollyboll också, träffade några stekers där!:) Ett sjukt stort grattis till Eve och Mattias som har förlovat sig och ska snart gifta sig! Jag är så glad för eran skull!:)
Nu blir det lite bilder för er och lite The Big Bang Theory för mig :D
Ha det bra! puss♥

RSS 2.0