valborg

ja, som ni kanske har märkt har jag haft en sjuklig bloggtorka och därför alla bilder. Jag har även haft sjukligt mycket i skolan så jag har inte haft tid att blogga något. Vi har nämligen haft inlämning av boken om mig så jag har suttit 15 timmar efter skolan, bara den här veckan!! och klippt, klistrat och skrivit och igår lämnade jag in den till min svenska lärare och det kändes lite som att lämna över pandoras ask, det kommer inget bra utav den...
Men men, blev ändå väldigt nöjd med resultatet, men jag tror inte att jag får mer än VG på den då jag är så dålig på att stava, men de vore ju kul att få MVG :)
Men men, Idag är det valborg och den kommer jag spendera hos Amanda, där jag sitter nu(a), med några gullungar, bl.a Moa, Mikka, Ellen, Amanda, Jesper Q, Celina och kanske Amanda Jonört:)
Det kommer bli as nicee, vi ska grilla och hålla på, och vara helt nyktra, vilket känns as skönt för mig för jag orkar verkligen inte med alkohol just nu..!
Vi får höras en annan dag!:)

puss♥

Dag 6: En bild på dig


Dag 5: En gammal bild på dig själv

2007

Dag 4: En bild på en konstig tid i ditt liv

hjärtesjuk

En potentiell examensklänning?

Vad tycks?

Dag 3: En bild på någon du umgås mycket med


Dag 2: En bild på du och en vän du inte varit med på länge


dag 1, en bild på någon i din familj

SysterYster

Patetisk? Nää jag kallar det viljelös

Okej, så jag har insett att mitt liv kanske inte är helspännande, meeen jag ska försöka med en sånhär grej som alla gör. Jag vet att jag försökte förut också, men nu är det med bilder så de kanske är lite enklare? Vet ej!:)
Helgen har iaf spenderats i stallet och ikv var jag och träna och det gick åt helvette då bollen bara blåste bort i stormen, inte hel enkelt....
Ajaa, förutom testlistan ska jag också visa en bild från LUFF där jag och Jonas Marklund busar lite grann, och jag vet att våra ögon är helt cp..!
Vi är ju som lagomt söta iaf:)
Här är då den legendariska listan;

1: En bild på någon i din familj

2: En bild på du och en vän du inte varit med på länge

3: En bild på någon du umgås mycket med

4: En bild på en konstig tid i ditt liv

5: En gammal bild på dig själv

6: En bild på dig

7: En bild som du aldrig lagt upp

8: En person som du saknar

9: Någon i din släkt

10: Någon du tycker är väldigt snäll

11: En person du kan berätta allt för

12: En bild på din vardag

13: Du och någon klasskompis

14: En bild som påminner dig om gamla tider

15: En person som du vill vara med

16: En bild på dig själv

17: En ovanlig bild

18: En bild på din fritid

19: En person som är snygg

20: En bild på dina närmaste

21: En person som alltid ställer upp för dig

22: En bild på en tid du saknar

23: En bild från i somras

24: En bild som gör dig glad

25: En person som alltid gör dig glad

26: Någon/några du alltid har roligt med

27: En bild som du alltid skrattar åt

28: En tokig bild

29: Den nyaste bilden på dig själv

30: Någon du aldrig kommer släppa taget om

Vi börjar väl direkt:)
puss

Godnatt folket!

YEEAH tog mig in, fat jag oroade mig faktiskt inte så mycket^^

Ajaa, dagen har spenderats i stallet och med en promenad runt byn med min granne. Kvällen avrundades med premiär grillning (!!!!!!) och lite läsning, shit vilken nörd jag börjar bli....
Aja imrn ska jag också till stallet, kanske ska ta mig för att spika lite då, det är väl på tiden att jag tar tummen ur arslet och hjälper till lite för att jag ska kunna rida där, men det är såååå jobbigt!!!
Påsklov har vi nu också! Sjukt härligt, fastänjag inte riktigt har förstått det än.. Jag ska iaf vara i stan typ hela lovet och ha AM-korts lektioner varenda dag, plus ska jag skriva "boken om mig" den ska typ vara klar snart...
Men men, ha det bra
Sov så gott alla nattsuddare:)
Puss♥

klippning

jaja, så de va typ 10000 år sedan jag skrev sist man jaja...
Jag har iaf hunnit bli sjuk, bli halvt frisk igen, klippt mig och dansat floor filler.
Klippningen blev jag hyffsat nöjd över förutom att hon klippte luggen typ stört sne :/
Och floor filler gick bättre än förväntat och faktiskt rätt snabbt:)
ajaa, en liten pinsam ego bilder kanske får er att må bra:)
puss

MIN bror kommer hem idag/natt!!!

sjukt saknad har han faktiskt varit, fast det kommer jag nog inte erkänna för honom :]
Glömde skriva om att i torsdags var jag, Amanda och Evelina Mattsson på hockey och där träffa vi Jonte och Grevfen!:) As spännande match som var väääldigt långdragen -.- 5 hela perioder jag míg mycket hockey för pengarna:) Men dom vann med 3-2 så de va ju skönt iaf, jag skrek bort rösten...(a)
Aja, lördag har vi idag och jag har sovit 13 timmar inatt, fett skönt! Annars idag har jag legat ute och solat, skrivit 3 kaptiel till Boken Om Mig och varit med Aggan som ska sova här inatt:)
Nu ska jag leta lite efter bilder till boken om mig och sen se lite film eller något :)
Tacos blir det till middag, mumms :D
Ha det bra:)
Puss♥

En hel helg hemma - chill!!!


punkt

Sitter här och skriver lite i boken om mig och kämpar nu med kapitlet "min familj" och jag känner verkligen hur fruktansvärt personligt det blir och kan inte hjälpa att jag gråter lite åt det förflutna.. Och det värsta är att siv ska läsa det? Mjaaa vet inte riktigt hur bekväm jag är med det..
Ajaa
peace out

she doesn´t even care if she´s black or white


Såå, jag for på skolan idag, krasslig i halsen m.m. men det gick bra ändå:)Gjorde engelska nationella, muntliga idag, det gick as bra:) Tänkte dra hem lite oth och se nu, hoppas något nytt program har kommit hem.. :) Det blev ju inge träning för mig då halsen är i tusen knutar, men ajaa:)
Hockey blir det imrn iaf, kul kul:)
Så ha det bra, puss♥

tisdag=hemma dag

jaa, jag har varit hemma idag. Hade väl egentligen ingen riktig anledning, var trött, grining, ont i huvud/hals och hade en del läxa att göra! Så jag fick mig en 12 h natt, har legat och solat, gjort klart historie arbetet och ska nu lägga mig framför någon slumpmässig film för att slutföra min chillardag!:)
Aja, ikv blir det att slinga håret, de är påtiden...
PUSSSSSSSSS

vilken typ av killar gillar du?

det var en fråga jag fick ikv av Hampus och jag svarade väldigt vardagligt såsom, rolig, längre än mig, ha en snygg-egen stil, galen såsom jag och sånt. Men sen när jag kom hem har jag funderat lite grann på dedär och jag kom fram till att jag vill ha de lite hårfinare än så! Jag vill även ha en kille som är spontan, gullig mot mig, ha något delat intresse med mig, t.ex. fotboll eller något, inte kaxig, klara av att smutsa ner sig - jag är ju trots allt en bonnjänta, han ska respektera mig tro - gärna va lite insatt, alltså ha samma tro och kunna föjla med på LUFF och liknande, ha framtids planer - vågar ha drömmar att följa m.m.
Ajaa, de där va lite mer om vad jag tycker^^ Jag kommer föralltid vara singel... ;]

Nä nu börjar jag min dag med lite Kent och sömn!
puss

ända från mariehem!

Jaa det är där jag befinner mig nu, i min (!!!!!) lägenhet. Min helg har varit så fruktansvärt kul, men har även innehållit tårar, blåmärket och allmänn lycka!:)
Allt börja i fredags. Jag visste på ett ungefär hur min helg skulle se ut. UG på fredagkväll - sova hos amanda, lördag in till stan för att flytta åt Ida och ledarskola och sova i lägenheten. Det jag nu packar för en full helg är;
 * Tandborste
 * medecin
 * springkläder
Glöm grejorna till ledarskolan, glöm smink, glöm extra kläder, glöm!
Ajaa, men när jag kommer till amanda på fredags eftermiddagen så börjar vi med att fara ut och springer typ 5-6 km, väldigt skönt faktiskt! Sen duschar vi, äter och far i väg mot
 Ånäset. Där så dansa vi, hade deep talk, hade vanligt talk, sex snack, fikade och en massa mer - amazing alltså!:)
Sen på lördag så kommer mamma och hämtar mig hos amanda och vi far in mot stan. Jag hinner just bara kolla in i lägenheten innan mamma skjutsar mig till vasakyrkan och ledarskolan börjar:) Lekar och vanligt bus pågick där och dagen var fruktansvärt kul!:) Efteråt stannar jag, hampus och albin kvar och efter övervägning går vi iväg mot SF för att se "hur många lingon finns det i världen" men när vi kommer dit ser vi att den inte går förän om en timme så vi sätter oss på café stationen där vi träffar hampus kompis, jonas. Han berättar nämligen att kvällen har ett mycket billigare alternativ, konsert på caféet! Så vi bestämmer oss för att se den ist, och tack gode gud för det för den var så sjukligt bra!!! Några 20-25 åringar som gick på en folkhögskola som jag nu inte minns namnet på meen, dom var sjukligt bra och körde många toto låtar, och andra i de stuket!:)
Ajaa sen åker jag hem, och här sitter jag nu, 00.21 och skriver medans sängen, eller ja, madrassen som ligger inne på mitt rum lockar fruktansvärt mycket.

Så från mig till er alla
Over and Out!


RSS 2.0