Tisdag

Har inte mycket att berätta idag, for ut och sprang ca 8 km och nu ska jag bara chilla resten av kvällen :) Ha det bra! Over and out!!

Söndag,sista dagen på helgen

Jaa, snart börjar allvaret igen. Idag har jag både hunnit vara till stallet och spela match. Matchen var oerhört jämn, men förlorade tyvärr med 2-1... Käkade middag hemma sen skjutsade Oskar, jag och ida in till stan och nu sitter vi och ser på Batman:) Skriver mer imrn då förhoppningsvis något kul har hänt ;) Puss!

Inflyttningsfest?

Igår var jag ju ute med tjejerna, vi träffades först vid apberget, och efter lite disskution valde vi att gå och käka på allstar. Vi kom dit och satte oss vid ett bord. När vi skulle beställa så kom en servitör till oss och ba; är alla ni över arton? Vi ba, nää ingen av oss... Hon ba Man måste vara över arton eller ha en målsman som är över arton! Så vi fick gå därifrån med svansen mellan benen. Men vi bestämde oss snabbt för att gå på Eastern Palace och käkade buffé, var helt sjuuukt mätt!


Efter middagen berättade mina älskade vänner att dom inte hade hittat någon lämplig inflyttningspresent, så dom skulle betala min mat ist, ♥
Sen gick vi på hemmakväll och hyrde en film, after the break, som förövrigt sööög! Sen for vi hem till mig:)


Pratade på hela kvällen och la oss förvånansvärt tidigt!
Men idag for alla lite olika tider, rätt tidigt. Ellens buss gick 8, eve och amandas buss gick 10, så dom stack innan jag ens var riktigt vaken:)
Moa, Marre och jag for ner på stan och kika runt, jag köpte ett par nya strumpbyxor, behövs ju alltid!

När jag kom till robban så for jag och mamma till stallet, pjollra på där, och när jag kom hem därifrån for pappa och jag ut och sprang!:)
Gick rätt bra ändå, det är skönt att springa med han för då tvingas jag till att länga ut benen, vilket jag har svårt för annars. Men eftersom jag hade glömt mina springskor i stan så låna jag mammas, så efter ca 6 km var jag tvungen att ta av mig skorna för jag hade FETA skavsår! Sprang/gick sista kilometern hem barfota...

Ikväll vet jag inte riktigt vad jag ska ta mig till, antingen bara vara hemma, eller gå över till grannen, får se helt enkelt!:)

puss

Fredag med brudarna

Precis som rubriken lyder så ska jag strax dra ner på stan för att käka med några vänner och sen blir det film och annat mys i lägenheten:) idag har det bara rullat på som vanligt, lite olika lektioner och nu börjar det bli riktigt seröst - kul!:) åker inte hem förän imorgon och då ska jag nog bara ta det lugnt:). Xo xo!

torsdag!

Har haft en riktigt skön dag idag, fast jag var tvungen att gå upp i vanlig tid! Klockan ringde 07.15 vilket kändes rätt tungt, men dagen rullade på ändå!:)
Har haft min första vårdkurs idag, SJUKT bra! Jätteintressant lärare, vi pratade om bemötande och förutfattade meningar. Jag är en riktigt hemsk människa på den fronten!Dömmer folk hela tiden och det är något jag måste jobba på hela tiden, men men, kul hade vi!
Hade även basämnena svenska och engelska, gjorde mest bara "lära känna" lekar, börjar bli rätt trist! Lunch vid halv 12, och jessica och linnea hade pratat med matteläraren så vi deala till oss att vi fick slippa den lektionen, så jag slutade halv 12 idag, FETT  chill!
Jag och julia for ner på stan, skulle egentilgen bara ha ett mattehäfte, men fick även hem en grej som man sätter upp håret med, och två ringar:)

 Här är hår grejen, slarvigt uppsatt=)
jag vet ni gillar TVn i bakgrunden:]

 ringarna:)
Efter MÅÅÅNGA timmar på stan for vi hem till julia, färgade hennes hår - skit snyggt! I en typ röd/orange/brun färg:)
Efter det cyklade jag upp på ersboda, handlade inför imorgon då några kompisar kommer, och Hampus följde med mig hem. Vi har mest bara chillat, snackat lite, sett lite tv, youtube och sånt..:)
Nu sitter jag och ser på charlies änglar, det är typ bara jag som fortfarande skrattar åt den filmen?;]
Ajaa, sovmorgon imrn till 09.40, så det känns skönt!:)
ha en skön natt;)
puss♥


fußball

Hade min första medicin lektion idag, det verkar vara en kul kurs - dock liiite lätt, väldigt nybörjare...
Men men, var och träna idag, sjukt skönt. Glömde av litegrann i morse att jag skulle komma sent hem, så jag åt bara min frukost/lunch vid 10.30 tiden, och fick ingen lunch på skolan, så nu när jag kom hem från träningen vid 20.30 tiden var jag SJUKT hungrig!! Kokade nudlar och åt en macka till - mums!
Imorgon blir det att kliva upp strax efter 7,alldelens för tidigt:(

Nu ska jag duscha och lägga mig och sova tidigt:]
puss


sovmorgon

OJ SÅ SKÖNT! Jag har aldrig haft sovmorgon i hela mitt liv, men detta är legendariskt! Vaknade vid 9 tiden av ett sms, låg och drog mig till halv 10, gick upp, rakade benen, koka kaffe (hinner aldrig göra det i vanliga fall!), solade i en halvtimme, sminkade mig, plattade håret(!!!), käka frukost, och nu sitter jag här, framför datorn och ska fara på typ en halvtimme:) SKÖNE!

Ska fara till robban ikv och träna, också väldigt skönt, känns som det var hundra år sedan jag träna, men orkar ju inte träna så hårt när jag är förkyld;/
Ajaa, nu ska jag fortsätta min chilliga morgon
HARNE GÖTT!!

SKÄMTa bara igår!


Det här är mitt schema:)

Dag 2

Och nu har jag nästan pratat med alla i min klass, alltid något ju?;)
Idag har vi fotat för ID korten, såg ut som en apa som vanligt, tur ingen behöver se de!
Vi har även gjort lite "lära känna" lekar, och nu känns inte klassen helt fel ändå!:) Efter skolan idag for jag och julia neer på stan och köpte hänglås och överstrykningspennor, kan ju alltid behövas..:)
Nu ska hurt Hanna göra lite middag, troligen blir det rester som mamma skicka hit:]

Imorgon börjar allvaret, fast vi har sovmorgon så jag börjar 11.50 imrn med idrott som första lektion:)

Ha en bra dag allihopen!:)
OVER AND OUT!

Första dagen

Den är redan bortgjord. Idag har jag gjort bort första dagen på gymnasiet, och det var faktiskt inte lika farligt som jag hade föreställt mig! Nästan alla såg lite borta ut som mig, och som tur var hade jag julia vid min sida hela dagen!:)
Vi har igentligen inte gjort något speciellt idag, gått runt lite på skolan och varit rätt mycket med klassen. Imorgon blir det fotografering för ID korten - vad då airport security? Nää, vet faktiskt inte varför man har det, men tydligen är det bara så:)
Så här ser iaf vårat nya schema ut, inte helt fel iaf:)

Nya tag imrn, då börjar vi 09.15:)
ha det bra!
PUSS♥

19 augusti 2011

Som jag sa igår så var jag och träna med damerna igår. Kändes rätt skönt att få röra lite på sig, men framförallt att få känna på en boll innan matchen på söndag.. Det regnade hela tiden, så det förbättrade väl kanske inte min förkylning meen.. Hade även tänkt ut och springa lite idag, men eftersom mitt huvud känns som det väger 4 ton så skjuter jag upp det till imrn, eller till nästa vecka... (a)
Idag kommer också bli en såndär dag då jag inte gör NÅGONTING, dega framför gamla serier som jag har sett 400 ggr? OHYES!
Men något har väl ändå hänt idag?
Joo, först fick jag sova till halv 12 :D (alltså 12 timmar :]) sen gick jag ut i bara en stor t-shirt och hämta tidningen - bara för att jag kan, sen käka jag lite frukost och när jag har ätit halva min macka inser jag att den är huur möglig som helst :(
Men sen kom mamma hem iaf, men 3 nya jeans till mig, varav 2 som jag faktiskt tror att jag kommer använda ofta!:)
Jag bju på en gammal bild innan jag återgår till mitt tråkiga liv..
O&O

Ännu en dag ledig...

Det är en väldans tur att jag har jobbat hela sommarn och bara har behövt vara hemma en vecka, för jag blir TOKIG! Det finns ju inget att göra?;o
Dagens upplägg är inte så svår, ska dega framför datorn och träna ikv med damerna i flarken, är otroligt taggad faktiskt:)
I helgen ska jag nog mest troligt flytta lite grejor, typ kläder och sånt.. :) Har även match på söndag - saknar verkligen mitt lag!
Ha en bättre dag än mig!:)
Over and Out!

när man har pannan full med kantareller

då vet man att det är höst!

En dag med amanda

¨
En liten bit av vår dag:)
puss♥

oh happy day!

Mår suveränt idag! Sov ut ordentligt, tog en lång dusch och har pysslat på med det ena och det andra. Men det är inte därför jag är så glad, den största anledningen är för att min älsklings amanda kommer hit idag - jag har inte träffat henne sen midsommar! ;o
Ajaa, måste gå,
puss♥

tisdag

och trist väder är det.. Men men kanske ska göra något av värde då då? Funderar på att rensa ut ur garderoben och packa ihop lite kläder som vi kan ta till lägenheten:) Vi får se helt enkelt vad jag hittar på:)
Imorgon har jag träning, är så sjuuukligt taggad, fast jag börjar vara förkyld på riktigt nu så jag kan nog inte ta i så mycket:(
Men men, någon som har något bra filmtips? Risken finns ju att jag bara chillar idag också...

puss♥

nyduschad och halvfräsh

Gick och la mig 22.00 igår, somnade på ca 0.5 sekunder, vaknade 12.30 i morse - skööne! Så jag har typ inte gjort mycket idag, läste lite HP och for ut och sprang, Shit så tungt... Börjar bli förkyld så jag orkade bara springa typ 7 km, och det gick RUGGIT segt.. Men men, hoppas jag inte blir dyngförkyld så kan jag nog springa som vanligt nästa vecka igen. För att bara visa på hur segt jag sprang så kan jag säga att idag sprang jag ju alltså 7 km på ca 45 min, i vanliga fall springer jag 9 km på ungerfär 45-50 min beroende på hur varmt det är (a)
Men men, har nyss fått i mig lite pankisar (!!!!!!!) och ska nu mysa ner mig lite framför scrubs, HIMYM och the big bang theory :)
puss♥

39 nya inlägg på bloglovin.se

vad sägs om att aldrig vara borta så länge igen?

Läger räv?

Efter 2 läger avbetade direkt efter varandra känner jag mig lite så..:) Men det har varit skit kul iallafall, orkar inte gå in på detaljer för då kommer ni bli så uttråkade. Men jag har varit trött, skrattig, less, asgarvande, sovandes m.m Helt lyckat alltså!:) Dock har ju vissa predrikningar varit lite... annars? Ahh, går på det!
Men tänkte slänga in 2 bilder från TEJP, ena är på våran havsutsikt och den andra är på TEJP gospelkören:)

Nu taggar jag bara sömn inatt och stan på onsdag med Amanda! ♥

har man världens bästa pappa eller?

Vi sitter och skrattar oss blåa i ansiktet åt youtube, tittar på filmer såsom - fat kid falls - biggest fails ever m.m, GRYMT KUL :D:D:D:D

Helgens upplägg!+ typ hela veckan..

Jaa, helgen är här, men för oss LEDIGA är det ju ingen skillnad på helg och vardag!^^
Idag har jag packat,packat och återigen PACKAT! Det är ju så att kommande vecka så kommer inte hanna vara hemma. På söndag (imrn) släpper mamma av mig i sikeå så jag kan ta en buss upp till skellefteå, där en lettlänsk kvinna kommer och hämtar upp mig och skjutsar ut mig till Häbbersfors. Där är jag till på Tisdag, och är LEDARE (tycker det är sjukt coolt, fast känner mig fakiskt ärligt inte så "lederlig") på läger som kallas Bondgårdslägret. Det kommer säkert bli asmysigt, fast jag får en känsla av att dom kommer använda sig av mina sommarerfarenheter och att det kommer börja likna min vardag lite väl mycket, men men. Att leka med barn är ju alltid kul?:)
På tisdag kommer älskade mamma upp till skellefteå och skjutsar mig till Skellefteå busstation så jag kan ta en buss till Umeå. När jag väl kommer till Umeå får jag springa för allt jag är värd till tågstation där jag hoppar på en buss ner till Ö-vik, där resten av veckan kommer spenderas. Där ska jag vara på lägret TEJP, som deltagare.  Har seminaret fotboll, och massa vänner kommer vara där så jag är så enormt taggad! Dock så lär jag ju inte kunna slappna av riktigt förän jag sitter på tåget, eftersom jag och kollektivtrafik sällan har kommit överrens särsilt bra.
Så åter till min inledning, det har blivit en del packning. Men efter 2 timmars packning tror jag faktiskt jag är klar! Har en hockeytrunk, en resväska och en stor plastbag (strandbag) och min handväska PROPPADE!!!! Men resväskan ska jag ha till TEJP så den kommer mamma upp med på Tisdag!:)
Nu kallar mamma på mig, fika:]
Ha en bra vecka, jag lär inte uppdatera så mycket som ni kanske förstår!
puss♥

har äntligen sommarlov!

Är typ såhäär glad!


ett pass kvar!

jaa, det är faktiskt sant! Om exakt 2 timmar och 33 går jag ut i lagårn för ett sista pass denna sommar! :D Med en snabb uträkning tror jag att jag kommer att ha tjänat ca 16000 i sommar, men då kommer ju lite pengar igen nästa år också efter skatt:)
Nu sitter jag och käkar lunch, gårdagens lasange:) Har just varit ute och sprungit en bit, runt byn så ca 6km, var så tråkigt väder (regn) så jag orkade inte springa längre^^
Ska försöka skriva ltie ikväll också, då jag skriver lite om kommande helg och så,:)
Ha det bra tills dess!:)
Over and Out

en tisdags klar hanna!


Ska gå ner på stan om ett tag, ida måste bara sluta:) Måste införskaffa lite nytt smink, och gå en sista runda på rean:)


I helgen har jag ju tävlát, gick väl inte lysande, det var lite misstag gjorda, men det var ändå väldigt kul:)
Igår var min konfaträff, så sjuuukt kul! vi spelade brännboll mot ´det här årets konfirmander och vi vann :D Vi badade också, myste, var med och arrangera(?) jesus vandringen och hade många kramringar:]

Aja, det var min helg rätt kort, imorgon ska jag jobba igen, men det är bara den här veckan ut sen är jag ledig!!:)
ha det bra!
puss♥

RSS 2.0