visst är det kul med lite ledighet? Synd bara att jag aldrig kommer få njuta av det...

Sjukligt bra serie, garvar varje gång! :] Söndag är numera än kväll som man längtar till!

Fruktansvärt jobbig dag idag, lektionerna vill ju numera aldrig ta slut! När man får en 5 minuters rast känner man hur adrenalinet pumpas hejvilt i kroppen för man vet inte riktigt vad man ska ta sig till på så lång tid!
Läxor dumpas i stora högar på ens axlar, och de hinner man inte med dom så gör det ju inget, de är ju bara betyget som ryker! Såå just därför ska jag få tillbringa denna underbara måndagskväll med bl.a. svenska läxa, geografi arbete, matte läxa, engelska läxa och kemi läxa :)
Lev livet indianer!
Puss♥

Du har gjort mig blödig!

Söndag skulle de visst vara idag, fast man önskar att de va något helt annat.
Skulle egentligen vara och träna den här tiden, men har dragit på mig någon äcklig förkylning så jag vilar idag och ser hur de yttrar sig, vill ju inte upprepa förra sommaren med 6 månaders träningsförbud som resultat.
Idag har jag väl egentligen inte hunnit med så jätte mycket. Har varit till backen en sväng, men bara för att ta några åk,  komma överrens med mina syskon om att backarna var alldelens för isiga och inget coolt där och att det var MYCKET synd om mig för jag hade senadrag i tån från första sekund jag remma på mig skorna.
Annars har jag sett på filmen seven igen, grymt bra film fastän den är gammal :)
Pizza vart de till middag å :D
Justja, igår såg jag och mina syskon på Inception, på riktigt, sjuuuuuuuuuuuuuuukt bra film!! Mind twisting!

Ha en bra kvälll vännerna mina :)

Puss♥


Sliten lördag? Ja!

Kämpade för att kunna sova så länge som möjligt i morse, gick upp 10:05... Känner mig som en riktig gamling i kroppen då ryggen strejkar så man inte kan sova ut ordentligt! Annars idag så har jag suttit och fipplat med en gammal rubiks kub. Jag fixade 1a och 2a lagret men varje gång jag kom till 3dje lagret så blev då bannemig inget rätt!
Annars har jag och min bror varit ute och brummat skoter, vi har fastnat med skotern och vi har fått soppatorsk med skotern, it´s a greeeat day to day!
Nu väntar pepparmixkött&ris på att jag ska käka upp det. Ska inte låta mina älsklingar vänta för länge!♥
puss♥

Nu är vi på väg hem från burträsk, de blev...

Nu är vi på väg hem från burträsk, de blev inte så sent som vi trodde-tur! Vi kom tvåa, men jag tänker inte hänga läpp, de va första gången vi spela inomhus fotboll och vi förlora aldrig med mer än 1 mål:) nu blir det hem och sova för lillhanna är trött! Ha en fortsatt bra fredag:) puss(L)


äntligen helg!

Har haft en super dag på skolan idag, har skrattat en hel del :)
Ska typ snart på cup också, fett kul men kommer att komma hem typ 2-3 inatt, sovandes :] Så slutsatsen av detta är då att mina vänner ska vara social med mig ikv via telefon och sms :D
För er som nu är nöjd med erat liv kan ni sluta läsa nu, för nu kommer dagens sanning att komma ut...


Jag är fruktansvärt arg. Jag är så sjukt förbannad och besviken och de ena efter de femte. Jag är less och jag orkar helt enkelt inte med min vardag. fyyyfan säger jag bara!

Dusch sen godnatt!

Kent – Utan dina andetag Ända kent låten jag kan lyssna på!

frågetecken

Jaa företagensdag söööög, precis som jag visste från början...
Sprang runt med dunjacka i en 27 gradig industri, blää.

Sticker om ett tag till stallet och får försöka stressa ner lite där, de har ju inte direkt varit en bra start på året med typ 1000 läxor och inlämningar..
Nää ska inte störa er i eran sköna vardag :)
Och David... du är ej omtyckt p.g.a du och dina "läxor" ;]
puss♥

Företagens dag idag, ska springa runt på m...

Företagens dag idag, ska springa runt på massa företag och störa dom, tjoho...?


onsdag, right?

Summering av dagen;
Hel skön skoldag
Träning- spelteknik största delen
Torr potatis middag, made by mee ^.^
Massage av mamma, tack, det behövdes verkligen!!
Dusch
Svenska läxa
FACEBOOK! 



Ta det lugnt bland alla djungelapor vännerna mina C=
puss♥

hurtte bulle?

Dagen har varit såhär lite lagomt dryg, vissa överraskningar gjorde dagen lättare att uthärda. Tur jag har mina söta vänner annars hade jag inte klarat mig!

Det första jag gjorde när jag kom hem var att byta om för att sen lunka ca 5 km i tron om att något milligram fett skulle brännas bort. Det va faktiskt otroligt skönt att springa, inte så kallt som jag trodde de skulle bli :) Fast jag hade ju faktiskt min älskling med mig på jogging turen, MUSIK ♥
Vet inte hur jag skulle kunna leva utan musik..


Resten av kvällen kommer att spenderas med läxor... Måste plugga tyska, skriva på mitt geografi arbete, göra matte läxa och börja på HK frågorna.. wiiiee!

Hoppas att ni får en bättre kväll en moi..
PUSS♥

Första bloggvärldskriget

Jaa, bloggkrig vare ja.. Nu är det så här att jag tycker synd om julia, hon är inte en värdig motståndare för en skadeglad brud som jag. Så därför har jag nu tänkt avsluta det här "kriget" med 2 sista vackra bilder och sen återgå till mitt tråkiga liv :)

Annars idag har jag varit in till stan för att lyssna på "öppet hus kväll" på östra gymnasiet, de sööög.... vi va typ 5 pers..
Men jag är nu säker på hur min ansökning kommer se ut, typ såhär;
  1. Vård -och omsorgs programmet, östra gymnasiet
  2. Samhällsprogrammet - Beteendevetenskap, Minerva
  3. Sammhällsprogrammet - Beteendevetenskap, Midgård
Have a nice eavning... :)

blogg krig!!

Jag ber så hemskt mycket om ursäkt till alla som någonsin har hyst någon form av respekt för mig. Nu börjar nämligen ett blogg krig mellan mig och www.juliafeliciaandersson.blogg.se (Julia Andersson) and it´s going to be nasty!




De där är bara några av bilderna, de kommer fler, jag lovar!!

två dagar i en smäll

Jaa jag hann inte skriva igår, dels för att jag var för snål för att mobilblogga och dels för att jag var för trött för att orka starta upp datorn igår kväll då jag kom hem :)
Men gårdagen spenderades först på skolan, då jag på eftermiddagen stod i cafét med Linus:) Senare for jag, Johannes, Victoria och Moa in till stan och käka pizza (halleluja!) och sen pillra vi oss iväg till vasakyrkan för att vara på LUFF :) Det var sjukt kul, vi hade lite konfa/livskraft återträff vilket uppskattades, helt totalt! En kväll ute sitter aldrig helt fel C= De är alltid så kul när man är där för man vet liksom aldrig va kvällen bjuder på.. igår avrundade jag kvällen med en stel bugg till disco musik^.^
Idag har Agnes varit här, utan mamma! Så hon, jag och ida har varit ute och åkt pulka och varit ute och gått, hela 8 km :) Sen har jag och Agnes mest bara myst resten av dagen, hon har inte sovit så bra så hon har legat helt pömsig i min famn =]
Men nu ska vi strax käka kyckling gryta, mumms!

Puss♥

torsdag..

Förlåt för att jag inte skrev något igår, men de var nog bara bra för jag var så sjukligt arg igår så de hade nog ändå inte stått något vettigt! De jag va förbannat på ska jag inte gå in på något djupt, utan de va bara en person på skolan som alltid är så sjuk taskig och han/hon/den/det har verkligen knäckt mig...
Men förutom att jag va arg igår så var jag även och träna, lovely! De har jag fått känna av nalta idag!¨
Jag gjorde också årets första läxa ^^
De ända roliga som hände idag va väl att jag fick musik som elevensval så vi lyckades på typ 70 min att ge några förslag på vilka låtar som vi i våran grupp ska spela :)
Nu ska jag strax bege mig till flarken för att rida en stund:)
Puss♥

2011 - 01 - 18

Sitter på skolan nu och vi ska strax avsluta en 70 minuter lång geografi lektion :) Vi håller på att jämnföra 2 länder i världen med varandra, jag har valt USA vs. Ghana :)  Har skrivit ( kopierat) en hel del och även gjort framsidan :) För dom i min klass som läser detta ska jag tipsa om en jätte bra sida. Gå in på google och sök på ditt land och skriv efter cia. Så jag skrev t.ex. ghana cia. Då får man fram jätte bra information :) Men ska ta och stänga av datorn nu :)
Pusss♥

it´s perfectly fine to dance around naked when your all by your self!

Pepparkakor + Nutella = Glad mage = Lycklig Hanna!

man ba tjaa?

Hade tänkt lägga upp mina favorit bilder från tjeckien nu:) Jag länkar också ett youtube klipp som våra ledare gjorde, och jag vet att de finns ganska hemska bilder på mig, men de bjuder jag på!! ;d Så nu låter jag bilderna tala för sig själv :)

http://www.youtube.com/oshodinah#p/a/u/0/IbExtz5oyqQ

Damn that´s fine!

Är tillbaka i sverige nu som sagt och idag har jag bara tagit det lugnt och sovit, ätit surfisk och lagt lite smutstvätt i tvätten :) Sussi och Agnes kom förbi och fika och åt med oss också:) Aggan blir ju bara sötare för varje sekund!!! Älskar henne så fruktansvärt :) Kvällen ser nu ut som så att klockan 8 blir de solsidan och sen blir det att se inception, tror att den är fruktansvärt bra!:)
Bilder från Tjeckien och lite mer utförande beskrivning om de kommer senare, orkar verkligen inte nu. Men jag är rätt stolt över att jag har laddat över alla bilder på datorn, OCH vänt dom åt rätt håll!:) Men nu blir det att chilla ett tag till innan solsidan :)
puss♥

Jag är tillbaka i sverige:D i'm back in sw...

Jag är tillbaka i sverige:D i'm back in sweden:D ich bin back im schweden:D


Nu är vi i stockholm och ska snart flyga v...

Nu är vi i stockholm och ska snart flyga vidare:) kommer inte skriva när vi kommer till prag, de är svindyrt! Men vi hörs när jag är tillbaka på svensk mark:) puss(L)


a monkey needs to dance, so do you!

Jaa jag har inte varit så aktiv på att skriva på senaste tiden, men jag har helt enkelt inte orkat berätta om mitt tråkiga liv:)
Men sedan jag skrev sist så har jag t.ex. varit med älsklings Amanda, jag har jobbat, packat och peppat inför Tjeckien :) Jag far ikv, bussen går 20 i 9 från busstationen till Stockholm och därifrån flyger vi resten av vägen :)
När vi ska hem (om ca 10 dagar), så åker vi på samma sätt:) P.g.a att jag far dit nu så kommer min uppdatering vara sämre än sämst, men förhoppningsvis något kort inlägg någon gång :)
Och jag varnar er, den som smsar eller ringer efter att jag har lämnat landet ska jag strypa! De är svindyrt för mig!! Men ni får jättegärna vara sociala i natt då jag ska åka buss :)
De va typ de jag ville ha sagt nu :) vi höres :)
min lilla packning... :]
Puss ♥

tänkte också visa väggdekorationen som sussi gav mig i julklapp, nu när den sitter uppe menar jag :)
tycker att den passa as bra på min vägg:)

Johnossi – Man Must Dance Lyssna, den är as skön :D

stort tack till johan sunesson för denna u...

foto0423 (MMS)

stort tack till johan sunesson för denna underbara konfa/födelsedag/julklapp/nyårs present:D


liten GIGANTISK bildbomb!

jaa, jag är nu trakiskt nog hemma igen efter ett par rent ut sagt underbara dagar i strömbäck!:) Jag har träffat sjukt många nya människor som är helt grymt sköna, hela högen!
Meeen nu är det så att jag är rätt lat, så jag hade inte tänkt skriva så speciellt mycket mer, utan bjuda på mina dagar i bilder:)
lite mysig morron sång:)
intresserade...?

de innebar att alla som ville fick uppträda :) 
drama:)


jätteduktiga tecknare!!!

hampus rockar!^^
ohh mandy!

WORD!
NYÅR
Vadå sköna bordskamrater? :)
efterrätt:D
Jaa de var allt för nu, kanske kommer lite mer sen, då jag har fått Astas bilder, då får ni se hur fin jag också va:D:D:D
puss♥


RSS 2.0