Tisdag

Idag är det bara 15 skoldagar kvar tills det efterlängtade jullovet är!
Det är så mycket i skolan nu så det känns skönt med någon veckas avbrott!

Annars så har dagen rullat på som vanligt. For in till stan efter skolan för att fixa nytt pass och hämta ut mina nya glasögon och de första som händer är problem.... Det börja på polisstation, jag fick vänta i typ 45 min och när jag väl fick komma fram fick jag höra att jag inte fick fixa pass om jag inte hade med mig en vårdnashavare och om inte 2 vårdnadshavare hade skrivit under ett papper, + en utomståede skulle skriva på det,(alltså någon myndig utanför famlijen..) så då var det bara att promenera tillbaka till stan, gå till specevers och hämta ut de nya glajjerna - dom är asaaa snygga om jag får säga det själv^^ Sen gick jag på skopunkten för att tröst testa skor, och jag hittade ett par som jag köpte för att ha på nyår:) dom var perfekta, inte för hög klack och grymt sköna!
Nu när jag sitter hemma har jag bara pluggat hela kvällen typ. Engelska glosor till imrn, tyska prov på torsdag, fysik läxa till imrn coh säkert en massa mer som jag glömt...
ajaa tänkte visa glajjerna och skorna jag köpte :)






Nää ska ta och lägga mig och sova:)
Over & Out clownjävlar!

a whole in one..

Har börjat släppa lite på uppdateringarna, men det känns inte värt att blogga varje dag då det knappt händer något ^^
Men det som här hänt dom senaste dagarna är väl ungefär..;

Lördagskväll blev jag och resten av min familj bjudna på glöggkväll hos ett par grannar, jätte mysigt! Såg då även Iron man som gick på tv4, jag ÄLSKAR den filmen!

Söndag sov jag till halv 12, slängde i mig frukost och for till stallet där jag och mamma mocka halva stallet och jag red Petrus i ca 45 min och mamma red han typ en kvart där på slutet då jag inte orkade bråka med honom mer, han blir verkligen sjukt dryg när han inte har blivit riden på några dagar! I stallet var det även några tjejer som gjorde iordning två hästar för att ha dem i ånäset på skyltsöndagen (ponnyridning)
På kvällen kom ida hem, och det första hon frågar när jag kommer springandes mot henne för att kramas är, "luktar du bajs?" - nää ida men tack ändå....

Måndag Jag har bara varit på skolan idag. På förmiddagen såg hela skolan "i rymden finns inga känslor." Sjuuuukt bra film! Både rolig och man fick en liten frågeställare... :) Sen rullade de bara på som vanligt. Idrott då jag fick höra 1 gång att jag var duktig medan alla andra fick höra det var och varannan minut. Längtar nästan till vårat personliga möte, med jag, mamma, Ismo(idrottslärare) och Moen (mentor). För Ismo sätter verkligen jätte orättvisa betyg. Jag menar En kille i min klass fick MVG fast än han inte har uppfyllt alla kriterier som t.ex. att hålla i en egen lektion. Och jag som har gjort allt som jag ska har typ G... Och det som också är skumt är att för den andre idrottsläraren (sunne) så får man MVG om man är en bra kamrat och att man ger sitt EGET bästa. Inte som Ismo som har vissa kriterier som man måste göra för uppnå ett bättre betyg, t.ex. springa 30 ggr upp för en backe eller simma 70 längder.
Ajaa nu har jag avnjutit en god middag som jag gjort. Det blev hemmagjort potatismos och ungsbakad falukorv :)

Back too schoolwork!

Lillgubben <3

O&O

Roligt må jag säga!

tjaa, hann aldrig skriva igår för jag följde med amanda hem från skolan, sen for jag på fotbollsavslutning i ånäset och vandrade även över några timmar till ug. Kvällen avrundades med att amanda följde med mig hem och sov hos mig :) Hela kvällen var sjukt kul! På avslutningen käka vi pizza, tog ett nytt lagkort oxh lekte :] Och på ug var jag med Amanda Tombs, Lisa, Celina, Amanda Lundmark, Ellen, Maria typ :) Vi sjöng och snacka sex typ mest hela kvällen (a) men helt klart kul :)
Idag har amanda följt med mig till stallet och hjälpt mig där och sen for vi och gjorde några premiär åk i backen - fan vad jag har sakna backen (L)
Annars har inte jag så mycket mer att rapportera, ska bara vara hemma ikv:)




Over & Out!

Torsdag

tjaa, hinner inte skriva så mycket för jag ska snart fara iväg och rida:)
Men tänkte bara säga att jag nu har betalat för mitt nyårsläger som heter livkraft. Det likar lite som ett kort konfa läger men med seminarium, där man kan speciallicera sig, och jag tog utelekar:)
Hade tänkt mig en sån här outfit, ungefär;



Typ något sånt, får väl se:)



Måste även berätta att jag ska få fara på ungdomsutbyte till Tjeckien mellan den 7:de januari och den 15:de januari, är as taggad! Så jag måste in till stan nästa vecka och fixa ett nytt pass:)

Ajaa ska dra, puss♥

klippning

Har nästan betat av allt min lista idag som jag skulle och det resulterade så här;

  • SYOn tyckte att vårdprogramet lät som en bra idé och att mina betyg skulle räcka till.
  • Utvecklingssamtalet gick väl bra, hade lite väl mycket frånvaro men det är nog från det att jag har varit sjuk och har varit på vårdcentralen.
  • Vi kom också fram till att Ismo (min idrottslärare) är jätte orättvis när det gäller betygsättning, så vi ska ha ett personligt samtal med han i januari, Jag, Mamma, Moen och Ismo...
  • Jag har klippt mig, det blev jäääääättte kort, men jag är typ ändå nöjd, har helldre kort och fint hår än halvlångt och jätte slitet hår, för det var så de var innan. Och när man väl betalar typ 350 kr så ska de bannemig bli någon skillnad, tycker jag!



Ajaa, ska se det nya How i met your mother programmet nu, sen käka och sen över till Isak en sväng :)

Pusss♥

It´s a beautiful day!

Har haft fruktansvärt tråkigt idag, men jag fick iaf min gitarr stämd...
Morgondagen kommer bestå av bla;

SYO - samtal  10:30
Utvecklingssamtal  11:00
Klippning  12:30
Vara med Isak och beställa flygbiljetter m.m :) ( ska till Stockholm på jullovet:) ) Efter skolaaan


Roligare än så blir det inte...

Men jag är nästan klar med mitt underbara broderi, har bara kvar en fjäril, huvvvaaaa för slöjd!
wiiiee....

Ajaa ska ta ett litet chillpill nu :D

OVER AND OUT!!

Ni måste lyssna på den här, den är så fruktansvärt kul, slutar seriöst aldrig skratta!

http://www.youtube.com/watch?v=MgsDMfX1Kls


Nageltjäln och pannkaka!

Har haft en lagomt tråkig dag i dag faktiskt, har inte hänt så mke..
Var ut med fyrhjulingen med Isak, Eve och Matte, sjukt kul OCH det följde med en liten "rolig" historia med det ;)
Isak ringde mig och undra om vi skulle fara ut med fyrhjulingen och jag sa självklart ja jätte fort och sen insåg jag att jag kanske skulle fråga min pappa om jag äns fick ta den... Men jag fråga och han sa att jag fick fara om det fanns bensin och om jag fick igång den. Meeen det fanns ingen bensin så Isak fråga vilken bensin det va, jag gav honom det smarta svaret - Vanlig bensin?
Men aja, jag klär på mig några hundra lager kläder och gick ut. Men just när jag gick ut så kom det en traktor upp på gården för att flytta våran stuga som vi inte får ha kvar..  Så pappa kunde inte hjälpa mig direkt, jag tjata ett par gånger tills jag går in och gråter som ett nyfött barn... Ingen aning varför, rent PMS helt enkelt... Mamma blir sur på mig för att pappa tydligen var jätte stressad för dom skulle på någon föreställning ( ;s ) Men jag fortsätter böla och in från ingenstans kommer Isak och säger att han har tagit med Urban så han ska hjälpa oss med fyrhjulingen, och på den vägen tog vi oss iväg på en fruktansvärt kall åktur och årets första nageltjäln fick jag då minnsan känna av!
Nageltjäln = När man har varit jätte kall om händer och fötter och sen värmer man upp dom, den där äckliga smärtan som kommer, de är nageltjäln! Lite pannkaks midda på de är aldrig helt fel!

Gjorde även något idag som kändes fruktansvärt bra! tog upp kontakten med en "gammal" vän, eller egentligen inte så gammal, men har inte snackat på jätte länge känns det som. Kan lova att de gjorde min dag, på ett sätt, hade väl hoppas på att han/hon/den/det hade mått lite bättre på senaste tiden....

En grym remix som alla bör ha lyssnat på;


http://www.youtube.com/watch?v=nvEkh-4Rb-I&feature=related

Dagens citat - Whenever i get sick, i just stop beeing sick and start beeing awesome insted - true story!! By Barney Stinson

O&O

Nyvaken och nymatad

Som rubriken lyder har inte Hanna varit vaken särskillt länge... Men hon har iaf lyckats få i sig frukost, som blev alldelens för fet (en massa ost) så nu mår hon dåligt..
Idag hade jag inte tänkt göra speciellt mycket. En promenad kanske, en dusch och kvällen spederas hos grannen :)

Igår hade jag fruktansvärt kul. Var i stan på LUFF och typ halva konfa gruppen var där :) är dock lite besviken på sävar/bullmarks borna, de var bara Henny som kom därifrån! Meeeen de va bara dom som gick miste om något :)
En massa roliga skratt blev det iallafall:)


Ajaa, nu ska jag se det nyaste Greys Anatomy programet :)

O&O

nu är det fredasmyyys

tjaa, sitter på bilden nu och har gjort klart alla uppgifter så nu är det bara ansiktsboken som gäller...
Det alla andra håller på med är att ta kort och redigera den, bilden ska vara en "framsida" till våran novell vadå normal. Min ser ut så här;
 
Kanske ska lägga till någon form av text, men annars är jag typ nöjd :)

Annars denna fredag förmiddag så har vi haft författar besök, Johanna Lindbäck, som har skrivit bl.a. En liten chock och Min typ brosa. Även fast hennes böcker inte va bäst så tycker jag att hon var duktig och intressant att lyssna på :)


Ikväll drar jag in till stan på LUFF för att ha de lite lugnt och mys en stund, + pizza :] nää men jag saknar verkligen folket från konfan, var några veckor sen jag träffa dom nu :)
ajaa måste dra innan läraren får damp (a)
Over & Out partybitches!♥

Full rulle!

På tyskan idag hade lärarna förberett en powerpoint om Österrike, framför allt Wien. Det som verkligen intresserade mig var det här med Spanska ridskolan, fruktansvärt tufft! En dag ska jag lära mig att rida och kontrollera hästar på det där viset! Spanska ridskolan är egentligen inte en ridskola, utan mer en uppvisnings klubb som har jätte duktiga hästar och ryttare, manliga ryttare endast! Allt är så propert  och väl genomtänkt att man kan inte hjälpa att undra hur fruktansvärt mycket dom har tränat. Tillochmed Conrad i min klass ( han räknas väl inte till hästintresserad....) vart halv intresserad och undra hur fan man kunde lära hästar såntdär!


Fruktansvärt grymt om du frågar mig!



Sen på eftermiddan for jag in till stan, sjukan, och kollade hjärtat. Var först upp på Barnhjärtmottagningen och gjorde ett vanligt EKG som inte visade något, så då fick jag prata med en läkare och han sa att om inte arbets EKGet eller långtids EKGet visade något skulle dom släppa det här och jag skulle få klara mig själv. Men jag pillra mig ner på fyslabb och gjorde ett arbets EKG - jävulskt jobbit! Men jag orkade iaf cykla längre i år än förra året (a) Så dom skulle visa doktorn EKGet och höra av sig om några veckor, då de också visste vad långtids EKGet visade. Så nu har jag på mig ett EKG och kommer ha det de följande 24 timmarna, det är fan trådar överallt! ( 5 st :] )
Var också och hälsade på sussi och agnes, som låg inne på barn 2. Agnes hade haft 41.1 graders feber igår så... Men inget märker man på den lilla söta tösen inte :) gullunge♥

Skriver SO prov imrn om Hinduism och Buddism så jag måste plugga, hare kung♥

O&O

Grymast?

Made by; Olivia Hermansson, Hanna Lindfors, Lisa Rönnberg, Amanda Jonört, Julia Andersson & Rasmus Tjärnberg!

17 november 2010

Sprang runt på stan igår typ hela dagen. Men då hann jag fixa 3 julklappar också:)

Var på sjukhuset också igår, på öra, näsa hals avdelningen och där fick jag reda på att jag typ har en förstor körtel i näsan som skulle opereras bort inom 3 månader. Var även till optikern och dom sa att jag hade ett litet synfel men att jag ändå behövde glasögon, så dom lär väl komma inom 2 veckor eller något :)
Ena paret glajjer som jag beställde såg ungefär ut så här,fast storleken mindre :)

Man kanske skulle ha beställt ett par Harry Potter glasögon? ;]


Nää ska återgå till min älskade tyska, har 20 ord att plugga in till imrn, hard work WORK!

Rekomenderas stort!



Jävligt bra serie, skulle typ kunna säjla min själ till den ♥

Granny Smith

fyfan för måndagar! längsta rasten är typ 10 min -.-
Tog mig iaf igenom den nästan utan problem och sitter nu hemma och gnager på ett granny smith äpple - mumms!
ingen skola blir det imorgon heller, har tid på öra,näsa,hals kvart i 10 och tid hos optikern halv 4 tror jag. Sen har vi möte om gymnasievalet på kvällen - fett med drygt! Såå jag skjuter upp mitt prov om hinduismen och buddismen ett tag, känns ändå bra för då får man höra vad provet bestod av (a)
Och skolkatalogen har kommit, awesooome! Har typ kollat igenom alla skolor, och de läskiga är att jag känner någon på nästan alla skolor(a) Jag såg iaf helt kruppad ut, håret låg slickat och andra läckerheter. Hade jag hittat min USB-kabel hade jag visat bilden men ack, den är väck....


Måste bara få skriva här där knappt någon ser, att jag stör mig så fruktansvärt på några av mina vänner där allt kretsar kring sprit och diverse dåliga saker! Jag menar, går man i högstadiet finns det ingen anledning att dricka varje helg, röka som en skorsten och testa saker som nästan kan kallas droger, jag menar de kanske börjar med något litet, men de kommer ju typ sluta med heroin, kokain, hasch eller nått annat skit som kommer ta ihjäl dom! Å vafan, när man är 14-15 år så kan man väl ha roligt utan att bli aspackad? Har jag fel?!?! nääasså, saknar mina gamla vänner som var as kul utan sånt där skit! Hoppas nästan att någon av er ser och tar åt er, och det är dagens sanning!



Ett litet låttipps ;

http://open.spotify.com/track/7uhlBKEDHHIbNzvmUqAzSb


Tycker verligen att den är underbar, även fast den är pyttelite old... (a)

Pappans dag

Vaknade halv 8 imorse och kunde inte somna om, kollade mobilen och såg att jag hade fått ett sms av amanda under natten, hon hade tydligen gjort slut med Anton, och jag som tyckte att dom passade så bra ihop ;/


Ajaa har typ inget att rapportera idag så vi kör ett litet test så kanske världen får lära känna mig lite bätte...

Lycklighets-testet

[ ] Du har en pojkvän.
[x] Du har ett eget rum.
[x] Du har en mobil.
[x] Du har en iPod/MP3 spelare.
[x] Dina föräldrar är fortfarande tillsammans.
[x] Du har fler än 2 bästa vänner.
[ ] Det finns en pool i din gård.
[x] Du klär dig som du vill.
[x] Du hänger med kompisar mer än en gång i veckan.
[ ] Det finns en dator/laptop i ditt rum.
[x] Du har aldrig blivit nedslagen.
[ ] Du gråter aldrig mer än 3 gånger i månaden
[x] Du får lyssna på vilken musik du vill lyssna på.
[x] Ditt rum är stort nog för dig.
[x] Människor använder dig inte för den du är.
[ ] Du har varit på konserter.
[ ] Du samlar på något normalt.
[ ] Du längtar till skolan.
[x] Du önskar inte att du var någon annan.
[x] Du spelar någon sport.
[ ] Du brukar göra något efter skolan.
[ ] Du äger en bil.
[x] Du brukar inte bråka med dina föräldrar.
[x] Du är nöjd med ditt utseende.
[ ] Du har inget självförtroende alls.
[ ] Du har aldrig fått IG.
[x] Du vet vad som händer i världen.
[x] Du bryr dig om folk.
[x] Du är nöjd med ditt liv.
[x] Du kan mer än ett språk.
[ ] Du har ett smeknamn.
[x] Du har ett husdjur.
[x] Du kan hela orden från 10 låtar.
[x] Du har inga “fiender”.
[x] Du är en ganska snäll person.

Total:23
———————————
Total :

0-10 - Du mår inte bra, du är inte lycklig.
10-20 - Du är inte jättelycklig men det duger. Du kan du känna dig ensam och sviken ibland.
20-35 - Du mår toppen, du är lycklig!

Hyffsat sant iaf...


Over & Out

En HEL helg hemma....

... sen jag börja 9:an, jag tror faktiskt det är så illa! För antingen har jag varit med konfakompisarna, jobbat eller varit med dom från skolan - och aldrig har jag varit på UG i år heller! ;o Helt sjukt..

Ajaa, igår kväll var jag iaf bara hemma med familjen - ruggit skönt! Åt god middag, cocosbollar till efterrätt, popcorn frukt, how i met your mother, the pacific och idol. Ja de va ungefär vad min fredagskväll bestod av, och plus en tidig kväll, jag kom mig i säng kvart i 12!! Underbart!
Dagen lär väl spenderas på ett liknande sätt, fast ska göra lite läxa och pluggande också.. Och min syster kommer hem, får inte glömma det!
Åsså var det de här med farsdag, jag hade faktiskt inte tänkt bry mig så mycket - shame on me! Men min syster hade tänkt gå upp tidigt på söndagmorgon och baka frukost bröd och mamma har köpt tårta, de måste väl ändå räcka?!

Ajaa nu åter går jag till min slöjdläxa (ett broderi) och ett par how i met your mother program, och kanske något one tree hill program....


Snart klar....

Afraid to shot strangers...

Jag kan typ inte gååå!!! har så fruktansvärt med träningsvärk, och jag ska rida ikv, komma helt seriöst inte kunna gå imrn!;o

Redovisade min teknik uppsats idag, har fått höra lite både och hur jag var, vissa sa att jag gjorde de bra och vissa sa att jag typ va långtråkig ^^ ajaa...

Som sagt ska jag och rida i flarken ikv, har hoppning - grymt kul!!
Har inte hoppat på typ ett halvår ;]
Annars har de typ inte hänt nå mke... Eller joo de har snöat konstant i två dagar nu!! Kolla;


Typ 22 cm - snart kan jag ta fram brädan ;D



Jag bju väl på en ego bild så länge ;d


O&O

whata fuck?!

varför går de inte lägga upp bilder? ;o

Shut up and put your money where moth is

Jag ser det snöa jag ser de snöa de var väl roligt hurra! Vintern är här, förhoppningsvis för att stanna. Taggar backen nå jävulskt!! Vi har typ 1,5 - 2 dm snö nu och mina fötter är dyngsura från att ha plumsat från postlådan till dörren -.-
för övrigt har vi haft en fett soft dag idag, slutade 20 över 1!
skrev även kemiprov, fråga mig inte hur de gick, har inte en blekaste aning...

Taggar nästa vecka, kommer vara ledig 2 dagar från skolan, uppskattas♥
På tisdagen ska jag på morgonen på sjukhuset, öra-näsa-hals och på eftermiddagen ska jag till optikern, glajjer nästa ;D Blir ledig på torsdag också, då ska jag in och kolla hjärtat igen, har ju en AV-block 1 och ska kolla upp det med hjälp av först ett arbets EKG då jag cyklar på en motions cykel i ca 10 minuter medans dom kollar hjärtslagen m.m. Ska även sätta in ett 24 h EKG som jag får ta med hem och sen posta tillbaka det så dom kan kolla på det. Det är bra att jag gör det nu när jag är sjuk för de är då jag begränsas som mest av det, då kanske dom tar det seriöst.

Nej ha en bra dag nu, ska fortsätta med lite gladje tyska...



Har sträckt mitt innerlår!

Haft en ganska lugn och skön dag idag, många lektioner förvisso men alla har typ varit chill, plus att jag sov bort hela so:n...(a)
Fick igen engelska provet, hade 133 av 169, VG+ asså, 6p från MVG sjukt surt!
Höll även i en idrottslektion idag, körde ett aerobics pass. Gick typ hyffsat fast än jag var så sjukt nervös... Men min lärare sa att jag hade bra ledaregenskaper och att han tyckte att i det stora hela så gick det bra. Men de jag skulle tänka på va att sänka musiken när jag gick igenom alla rörelser ( jag tyckte de va bra volym, för jag har lock för öronen så jag är typ näst in till döv(A) ) och att jag även skulle ha lärt mig programet lite bättre så att jag inte tappade bort mig hela tiden.
Om det nu skulle vara någon stackare i min klass som läser det här så betod låtlisan av;
Naive - the kooks
Fuck you - Cee-lo Green
Mr cool - snook
Save me San francisco - Train
Million pieces - Tove Styrke
You give love a bad name - Bon Jovi
Caroline - Takida
Bandit for life - Blowsight
Dance dance - Fall out boy
Fat lip - Sum 41
Comatose - Skillet
A-punk - Vampire weekend
Yours to take - Jimmy Needham
Halleluja - Kate Voelgele

Nu blir det att plugga lite kemi, har prov imrn... sen blir de midda :D

Life is on its way

Ajaa nu ser bloggen lite personligare ut, har fortfarande ingen aning hur man gör något, gissar hela tiden!
Har nu gjort allt på min förra lista förutom det där med idrotten, kommer aldrig palla göra de-.-

Slänger ut en bild på en brud som är världsbäst!



Henny du är fan grym ♥

Och tack Amanda frö hjälpen med headern, skulle aldrig ha fixat det där annars(a)



Saknar tiderna med dig ♥

Over&out!



done and done!

shit, kan inte tro de... Har funderat på de här ruggit länge nu och nu sitter jag har som alla andra fjortisar och bloggar. Vem fan bryr sig om jag är taskig på att uppdatera? De är ju ändå bara jag som läser, hoppas jag (a)

Dagen har iaf varit lagomt dryg, har typ halvsovit mig igenom den...
Fick veta idag att nu är det 9:ornas uppgift att driva vårat gryma kafé på skolan, kafé glitterpinglan! Sjukt soft, får vara ledig en dag för att sitta i forum och sälja, och jag fick vara med Linus, grymt rolig liten pöjk :)

Annars består min kväll av läxa, ni kan ju se själva...

Kemiprov på onsdag - 32 sidor..
Rätta svenska noveller 2 st - Jag suger på att stava!
Testa idrottsplaneringen - Ska hålla i ett aerobics pass imorgon på idrotten, vet inte ens om programet håller...

Såg inte så mycket ut när man såg det så här, men kan lova att det känns mycket!!





Guud vad jag saknar min sommar, var så fullständigt lycklig...



RSS 2.0