?

damn, det blev jag som skulle göra mat...


Lagg på ansiktsboken..?

Ny vecka, ny måndag, nya möjligheter!

Kom just hem från skolan och är så jävla lycklig! Jag kan helt ärligt säga att jag inte har en ända läxa att göra ikv så jag kan spendera min kväll med film och softande!
Men i helgen har Hanna haft stalltjänst och därmed inte gjort speciellt mycket. For till Sandbergs på lördagkväll med familjen, ingen höjdare, men vad skulle jag annars gjort? suttit hemma och tjocka godis till gammla serieprogram? nää...
Har pluggat typ hela helgen också, därav den taskiga uppdateringen.
Nu blir det lite Chuck tills pappa gjort någon middag, jag hoppas han inte förväntar sig att jag ska göra den...?
adiós bitches!!♥

varsegod, detta inlägg ägnas åt dig julia!

Julia klaga lite på att jag är helt seg på att uppdatera, och hon har rätt, jag är sjuuukt seg! Så Julia, detta inlägg ägnas åt dig!
Dagens ursäkt för min seghet - läxaa - vi har dom i massor och dom verkar ju aldrig vilja ta slut! Så man sitter och pluggar stora delar av kvällen och resten av tiden ägnar man åt lite film och allmänt chillande.
Men lite grejor har faktiskt hänt sen senast jag skrev, bl.a.
  • Har varit på ledarskola, ASM!!
  • Har varit med Julia♥
  • Har varit i backen på fridluftsdag:)
  • Har varit barnvakt åt Agnes♥
whats happends in the ledarskola, stays at the ledarskola!

sötnooos♥

Och sen har jag säkert gjort typ 1000 grejor till men det kommer jag inte ihåg:]

Förlåt för en as kass uppdatering! en mer ...

Förlåt för en as kass uppdatering! en mer utförlig utvärdering om de sista dagarna kommer senare för nu ligger jag och mobilbloggar i julia anderssons soffa och ser på cast away :) inatt ska jag ligga med harry potter,julia har bäddat upp för oss!<3 Imrn blir det friluftsdag i bygdsiljum och det kommer bli awesome! vi hörs en annan dag! Puss(L)


Åt helvete med den har dagen! den börja me...

Åt helvete med den har dagen! den börja med att mamma väcker mig och säger "du kan inte duscha nu på morgonen för vattnet har frusit" och nu på väg till skolan så koka våran lånebil! nu ska jag duscha på jennings och sen får vi se vad dagen mer har att bjuda på!


full galopp!

Började dagen som numera känns som ett väldigt vardagligt sätt, i total stress! Hästtävling har det varit idag och mitt alarm ringde inte så jag fick 5 min på mig att göra mig klar -.- Men men, de gick bra ändå för jag tog mig iväg till skellefteå och de gick väl hyfsat bra:) När matilda körde Sanny kom hon 3:a, när vi debut körde Shakira så kom vi 3:a och när jag och ulrika körde sanny kom vi 2:a tror jag, vi stannade inte för att kolla men är rätt säker på det:)

Nu fick jag en godispåse snörd i ansiktet så det är väl dax att starta upp en film och äta upp godiset :D
PUSS♥

fredag!

Ledig idag, otroooligt skönt!

Har bland annat varit ute och gått runt byn med grannens hund, ringt massa viktiga samtal och nu sitter jag bänkad framför datorn♥
Kanske ska försöka plugga litegrann idag, vi får väl se vad min energi skall förbrukas på!
Annars har jag inge annat att berätta tror jag :]

Flämt och flås

Började dagen med att skriva kemiprov, tror det gick rätt så bra, antar att jag får ett VG+, men får jag MVG kommer jag väl inte klaga direkt heller... :) Annars idag så har jag mest bara drygat runt, vi gick och köpte godis och sånt för morgondagen då vi ska göra det skriftliga provet i svenska, 3 timmar rent skrivande, YIIIHOOOO! Så jag köpte massa vindruvor (mumms!) och lösvikt godis, en hel del sånt!:] Så nu är jag hundra kronor fattigare, men vad gör det om hundra år då allting kommer om kring?
For på träningen idag också, FETT SKÖNT! Har verkligen saknat att träna, ändå har jag bara avstått i typ 1 vecka:] jävla förkylning...
Nää nya tag, ska ju klara av mitt nyårs löfte, ska gå ner till den vikt jag vägde förra julen... och det bästa är att jag tror att jag kommer klara det!:)
Nu ska jag skriva ett par rader till på geografiarbetet, kom på att om jag inte börjar få det hyfsat klart snart komemr jag få de as stressigt sen för vi har typ 100 prov innan sportlovet, och jag skämtar inte! Vi har Musikprov, 2 svenska prov, tyska prov, bildinlämning, geografi inlämning, historia prov(gigantiskt prov om andra världskriget!),HK prov, Matte prov, Syslöjds inlämning, m.m! Så det är en hel del som vi ska göra dom 3 sista veckorna nu innan lov! Det ska bli sjukt skönt att fara ner till Stockholm och chilla under lovet!♥
Och ja, ska nog förvarna... När min syster kommer hem nästa gång har hon lovat att fixa min design! Hoppas det blir bra! :D
Puss♥

jag ser ut som en fisk, men det är helt ok!

Har i stortsätt bara haft tråkigt idag..
Skrev dock nationella i svenska imorse, gick bra tror jag :)
Och jajustja, bilden är från nyår^^

Nu är det gjort! Gymnastieansökan är skickad!


Förlåt för dom taskiga bilderna:] men ni fattar :)

snart sommarloooov(L)

Har inget vidare intressant att säga om denna dag, har varit en måndag helt enkelt! Fick dock en underlig känsla idag... Jag fick den när jag stod vid skåpet i eftermiddags och skulle plocka ut alla mina grejor, (det var fruktansvärt mycket!!) och jag blev helt glad då jag insåg att jag bara behövde ta med 2 läxböcker!!!! Så sen dess har jag varit jätte glad och sprudlande, tänk vad små grejor kan göra så mycket!
Men men, hade tänkt göra en liten hiss och diss idag bara för att "liva upp" mitt vardagligan liv:)
Min underbara allt i allo nagelfil jag köpte i Tjeckien! Det är 3 filar i en kub. Denna ska man putsa på naglarna och slutresultatet är fantasktiskt! Nageln bli jätte glasig och fin! Observera dock att den ska användas uppe nageln och inte för att forma den.
glad tjej?
Jag har tänkt att dissa mig själv faktiskt! Eller rättare sagt ett fenomen med mig... Så här är läget:
Mamma väcker mig på morgonen, jag svarar så hon förstår att jag är vaken, men direkt efter det så somnar jag om! Detta gör att i stort sätt varje morgon så försover jag mig! Och de fulaste gjorde jag ju imorse, då svarade jag som vanligt, sen tänkte jag t.o.m ba guuud så skönt att vakna upp utvilad! och sen somnade jag om igen! Nää måste skärpa till mig! Det är ju inte rättvist för alla på skolan som måste se risiga jag....
Simma lugnt krigare! Over and out!♥

Vill vara dela en tanke..

Jag hatar när man ser film, eller skoja ba de behöver inte ens vara på film! Jag hatar när man ser någon gråta och själv börjar göra det. Fruktansvärt slöseri på kroppsvätska...

Follow through

Har varit i stallet en stor del av dagen, de va rätt skönt att bara vara borta från allt och alla :)
sjukligt gammal bild på jag och Mowgli♥
Annars har jag även gjort HK läxan, duschat och suttit och värmt mig framför kaminen ♥
Framför mig har jag vad som ser ut som en rätt lugn vecka, eller? Nja, första nationella provet ska skrivas i svenska, har ett kemi prov och typ 1000 andra läxor, YIPPIEEE!
Sen så har min mobil börjat att långsamt kajka ihop ;/ Nu går det knappt att ladda den eller ladda in musik på den, måste fara förbi på media market och se vad dom säger...
Men allt dåligt åtsido, jag är as taggad på helgen! Förutom att vi har långhelg (K-dag på fredag!!!) så ska jag också iväg på första körtävlingen för året, tror verkligen att de kommer gå bra i år, gick ju inte fel fritt förra året :] Årets nyårslöfte:
  • Ska inte forslas med ambulans från tävlingsbanan!


Nu ska jag avrunda kvällen med lasange (♥) och göra en tidig kväll!(för de gick ju så bra igår...?)
Ajaa Puss♥

Lördagskväll, känns som måndagsmorgon

Min mamma är bäst på att laga mat! Ikväll bjöds jag på ädelost kyckling med ris och till efterrätt fick jag färskfrukt med smält vitchoklad ovanpå, MUMMS!

Annars ikväll har jag bara haftg tråkigt :) Jag har fixat naglarna, blev dock inte nöjd, men det är ju en annan femma... Nu ska jag se om jag se om jag kan hitta en bra film och se, läsa lite ur en bok som mamma gett mig och sen göra en riktigt tidig kväll! godeguld!
PUSS♥

Tjaba Tjena hallå! igår for jag iväg till ...

Tjaba Tjena hallå! igår for jag iväg till Henny:) vi spenderade kvällen på vasa där det var tårtbakar tävling:D tyvärr for vi innan vi fick veta resultatet:( men men jag tänker inte hänga läpp för vi for hem och käka popcorn och annat trevligt:) nu ska vi börja pallra oss upp ur sängen så får vi se vad dagen har att bjuda på:) jag ska hem vid 1, har stallet i helgen så måste iväg till flarken:) PUSS!


i´ll would walk 500 miles to be with you

Den 1:a april får jag och min syster flytta in i våran lägenhet på mariehem:)

Det kommer bli as najs, vi kommer ju smeka alla andra syskon!:)

Annars idag har jag varit in till stan med Amanda Jonört:) 
Hem fick jag med mig lite underkläder, en ny ring och en oversize kavaj, as najs tyyp=)
Är på jätte bra humör idag, mest troligt för att jag inte har behövt göra någon läxa :)
Men jag börjar snart vippa över... Wille "xD" trakaserar mig... Säg vad ni vill om dom gubbarna men jag tål dom inte...
Simma lugnt medmänniskor :D
Puss♥

punkt

Sociala vänner får 4/5 toasters, toppen kul!



synd bara att jag inte har några..


RSS 2.0